‘Görevimiz hayatlarınızı kolaylaştırmak’

AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, İşitme Engelliler Deneği Çorum Şube Başkanı Mürsel Barıldar ve dernek üyeleriyle bir araya geldi.

28 Mart 2017 Salı 19:30
 ‘Görevimiz hayatlarınızı kolaylaştırmak’


AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, İşitme Engelliler Deneği Çorum Şube Başkanı Mürsel Barıldar ve dernek üyeleriyle bir araya geldi.


Dernek üyelerinin taleplerini dinleyip Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemine yönelik soruları cevaplandıran Karadağ, referandum ile getirilmek istenen değişikliğin özü hakkında bilgiler verdi.


Karadağ, "Geçtiğimiz hafta özellikle down sendromlu kardeşlerimizle ve Yaşlılar Haftası nedeniyle bizlerin baştacı olan yaşlılarımız ve şehit aileleri ve yakınları ile bir araya geldik. İl Başkanlığına getirildikten ve yönetim kurulu üyelerimizi belirledikten sonra çeşitli komisyonlar kurduk. Bunlardan bizim için en önemlisi olan Engelli Koordinasyon ve Yaşlılar Koordinasyon Merkezidir. Kurulan bu koordinasyon merkezlerimizde sizleri de görmek ve tecrübelerinizden yararlanmak bizleri mutlu edecektir" dedi.



Önem verdikleri bir diğer komisyonun da Şehit Aileleri ve Gaziler Komisyonu olduğunu belirten Karadağ, "Bizler bu vatan, bayrak, millet ve toprak için şehitlerimizin ailelerini de ziyaret ederek onları da sizler gibi yalnız bırakmıyoruz. Ziyaretimizde bizler için manevi değeri büyük olan Türk Bayrağımızı ve Kur’an-ı Kerim hediye ediyoruz. Tüm bunları seçim dolayısıyla yapmıyoruz. Biz bu çalışmalarımızı gerek referandum, gerekse diğer seçimler  olmadan önce de yapıyorduk. AK Parti Kurucusu Siyasi Liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile başlayan bu çalışmalarımız Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ile de 81 ilimizde devam etmektedir" şeklinde konuştu. 
İl Başkanı Karadağ, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Biz özellikle Siyasi Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın her fırsatta söylediği gibi sağlıklı insanların da bir gün engelli olabileceğini, aslolan zihin anlamında hastalıklı olmamanın çok daha önemli olduğu belirtiyor. Zira biz de buradan çıktığımız anda bir kaza yaparız ve engelli olabiliriz. Biz bunun bilincindeyiz. Bizim görevimiz siz değerli kardeşlerimizin hayatlarını kolaylaştıracak, yaşam standartlarını artıracak, rahat bir yaşam sürmelerini sağlayacak fiziki ortamların oluşturulmasını sağlamaktır. Zaten dinimizin emri de budur. Hem Müslüman olmamız hem insan olmamız bunu gerektiriyor." 
Karadağ, daha sonra referandum süreci ve anayasa değişikliği paketinin içeriği hakkında dernek yönetimini ve üyeleri bilgilendirdi.

Önümüzde bir referandum var ve Türkiye’deki sistemin Parlamenter sistem mi Cumhurbaşkanlığı sistemimi olması gerektiğini oylayacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, Devlet Bahçeli ve BBP  olsun evet verilmesi ve sistemin değiştirilmesi gerektiğinin kanaatindeler. CHP ise hayır verilmesi bu sistemin böylece devam etmesi gerektiğinin düşünüyorlar. Biz her görüşe saygı gösteriyoruz.  Türkiye’de birlikte yaşıyoruz seçimler gelir geçer ama bizim akrabalık ilişkilerimiz, aile bağlarımız dostluklarımız, arkadaşlıklarımız, komşuluklarımız devam eder.


Bu sistemle birlikte T.C bugünkünden çok daha güzel yatırımlar yapabilecek, hızlı kararlar alabilecek ve dünyayla yarışabilen bir ülke haline gelecek. Bütün bunları gören dış ülkeler, özelikle Avrupa ülkeleri Amerika İsrail hiçbir ülke Türkiye’nin gelişmesini kendisine rakip olmasını istemeyen diğer ülkeler şuan için bu sistem değişikliğini engellemek için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar.


Sizler bir karar vereceksiniz herkesi dinliyorsunuz, okuyorsunuz araştırın bizlerin getirmiş olduğu kitapçıkları okuyun, hayır oyu verecek insanlarında niçin hayır dediklerini de dinleyin bakın aklınızı kullanarak bir karar verin taktir sizin bizler ak parti olarak sizlerin zekasına da düşüncesine de vereceğiniz oyların hangi yönde olacağına da güveniyoruz saygı duyuyoruz. Tercihiniz ister evet ister hayır olsun sizler bizim için değerlisiniz ve bu hiçbir zaman değişmeyecek. Allah sağlık ve sıhhatten ayırmasın bugünümüzden geri koymasın." dedi.


Son Güncelleme: 28.03.2017 19:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.