Gurbetçilerden 'demokrasi yürüyüşüne' destek

Askeri Kalkışma girişimine dünyanın dört bir yanında yaşayan Türkler ve Müslümanlar sessiz kalmadı.

20 Temmuz 2016 Çarşamba 15:34
Gurbetçilerden 'demokrasi yürüyüşüne' destek

Askeri Kalkışma girişimine dünyanın dört bir yanında yaşayan Türkler ve Müslümanlar sessiz kalmadı.


Yapılan açıklamaya göre, Tüm Türkiye'de ve ilçelerde meydana gelen demokrasi yürüyüşüne destek bu sefer Fransa'da yaşayan gurbetçilerden geldi. Fransa'dan gelen gurbetçiler, Askeri Kalkışma girişimine sessiz kalmayarak meydanlara indi. Çorum saat kulesi önünde toplanan gurbetçiler, "Dik dur eğilme, bu millet seninle" sloganları atarak, kalkışmaya sert tepki gösterdiler.


Fransa'dan gelerek, Vatan Millet duygusu içinde Ak Parti İl Başkanlığı önünde Türk bayrağı ile nöbet tutan Tamer Cesur, Ali Öztürk, Ümit Sever’e teşekkür eden İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu 'Bu Kalkışma hareketi sizlerinde desteği ile geri püskürtüldü. Demokrasi mücadelemize sizin gibi vatansever kardeşlerimiz sayesinde daha güçlendik, artık  önümüze daha net bakıyoruz, bu bakışla yürüyüşümüz devam edecek, bu akşam  buradayız, yarın da buradayız, meydanı çapulculara bırakmayacağız. Bu karşı koyuşun  bir inancın, bir imanın, vatan sevgisinin tezahürü olduğunu’ söyledi.

Son Güncelleme: 20.07.2016 15:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.