Ilıman’dan Karalar’a destek

Çorum Gazeteciler Cemiyeti Kurucu Başkanı İlhami Ilıman, meslektaşı Nihat Karalar’ın açıklamasına destek verdi.

01 Ağustos 2015 Cumartesi 12:52
 Ilıman’dan Karalar’a destek


Çorum Gazeteciler Cemiyeti Kurucu Başkanı İlhami Ilıman, meslektaşı Nihat Karalar’ın açıklamasına destek verdi.


www.corumhakimiyet.net’te yer alan Recep Mebed imzalı habere göre, Gazeteciler Cemiyeti Kurucular Kurulu Üyesi Karalar’ın birlik ve beraberlik mesajlarına katıldığını belirten İlhami Ilıman, kuruluşundan bugüne Cemiyet’in yerel basının çatı kuruluşu olduğunu hatırlattı.


“Çorum’da basının ve basın özgürlüğünün örgütünü birlikte kurduk” diyen Ilıman, sosyal paylaşım sitesi hesabından yaptığı açıklama Nihat Karalar’ın düşüncelerini destekleyerek şu ifadelere yer verdi:


“Çorum basınının en değerli emekçilerinden olan, Çorum Gazeteciler Cemiyetini kurmak, birlikte gazete yayınlamak, çıkarmak ve haber yapmak da dahil bir çok basın etkinliğinde birlikte ve omuz omuza çalışma onur ve mutluluğunu yaşadığım Nihat Karalar dostumun mesleğinde 30 yıla yakın bir süredir gösterdiği duruş ve çalışmaları yerel basın için gurur duyulacak bir örnektir.


1986'nın koşullarında Nihat Karalar ve diğer arkadaşlarımız Mustafa Aymergen, Özcan Özdoğan, S. Tekin Başkaya, Özgür Kolukısa ve Bahri Baş ile Çorum'da basının ve basın özgürlüğünün örgütünü kurmuştuk. Tüm arkadaşlarıma sevgi ve selamlarımı gönderiyorum. Nihat'ın yer aldığı her basın kuruluşu ve örgütlenmesinin de bu onur ve gururdan pay alacağını düşünmekteyim. Kişisel mütevaziliğini basın emekçilerinin özgür ve dik duruşu ile bütünleştiren Nihat dostuma bir kez daha selam ve sevgilerimi gönderiyorum.”




Son Güncelleme: 01.08.2015 16:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.