İnegöl Belediyesi'nden Çorum'a övgü

İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, Temizlik İşleri Müdürü Yalçın Bayraktar, Fen İşleri Müdürü Gazali Şen, Çorum Belediyesi’nin hizmetlerini inceledi.

15 Kasım 2015 Pazar 14:37
İnegöl Belediyesi'nden Çorum'a övgü

İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, Temizlik İşleri Müdürü Yalçın Bayraktar, Fen İşleri Müdürü Gazali Şen, Çorum Belediyesi’nin hizmetlerini inceledi.

Belediye Basın Birimi'nden yapılan açıklamaya göre,belediyenin ulaşım, temizlik, fen işleri ile ilgili hizmetlerini yerinde inceleyen İnegöl Belediyesi yetkilileri, belediye tarafından verilen hizmetlere hayranlıklarını ifade ettiler. Başkan yardımcısı, fen işleri müdürü ve temizlik işleri müdüründen oluşan İnegöl Belediyesi ekibine, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan eşlik etti. 

İnegöl Belediyesi yetkilileri, taksi duraklarının yenilenmesi, yer altı çöp konteynırı, klimalı duraklar, akıllı duraklar, trafik kontrol merkezi, akıllı kavşak sistemi, yeni alınan kaldırım süpürme aracı ve yapılan temizlik hizmetleri ile başkan yardımcısı Turhan Candan’dan bilgi aldı. Yapılan çalışmalar hakkında, hemşehrilerimize en iyi şekilde ve daha kaliteli hizmet vermek için çalışıyoruz diyen Candan, yaptıkları hizmetlerin vatandaşlar tarafından da takdirle karşılandıklarını ifade etti. 

Temiz şehir olma özelliğiyle bilinen Çorum’da belediyenin yapmış olduğu çalışmaların kendilerine de örnek teşkil edeceğini söyleyen İnegöl Belediyesi yetkilileri, yeni dönemde yapılacak çalışmalarla da ilgili bilgi aldı. 

İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, Turhan Candan’a hediye takdiminde bulundu.


Son Güncelleme: 15.11.2015 14:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.