İskilip şehir şebekesi yenileniyor

İskilip şehir içi içme suyu şebeke hattı altyapı çalışmalarına başlandı. 8 Ocak 2014 tarihinde ihale...

14 Mart 2014 Cuma 18:04
 İskilip şehir şebekesi yenileniyor


İskilip şehir içi içme suyu şebeke hattı altyapı çalışmalarına başlandı. 8 Ocak 2014 tarihinde ihale edilen proje çalışmaları İskilip Belediyesi ekipleri ve yüklenici firma tarafından imar planı, hâlihazır harita ve saha üzerinde tamamlanarak son şekli verildi.

İskilip Belediyesi ve yüklenici firma ile imzalanan sözleşmeye göre şehir şebekesindeki asbest borular tamamen değiştirilerek polietilenli sağlıklı borular döşenecek. Şebeke yenileme çalışması kapsamında şehir içinde 65 kilometrelik şebeke hattı 2014 yılı içinde tamamlanacak.

Bilindiği gibi Belediye Başkanı Numan Sezer’in göreve gelmesi ile birlikte içme suyunu ilçeye taşıyan isale hattındaki kansorojen riskli asbest borular değiştirilmiş, gölet ve kaynak suları insan sağlığına zarar vermeyen polietilenli, esnek yapısından dolayı arızaya neden olmayan çeşitli ebatlardaki borularla Pazarbaşı mevkiine kadar Belediye imkânları ile getirilmişti.

Başkan Sezer, insan sağlığı açısından son derece önemli, planlı ve projeli bu tarihi altyapı çalışmasının da İskilip halkına hayırlı olmasını diledi.



Son Güncelleme: 14.03.2014 18:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.