İşte bu iyi haber!

Her yıl içme suyu konusunda eli yüreğinde olan Çorum için iyi haber! Koçhisar içme suyu hattının ihalesi için tarih netleşti

11 Temmuz 2018 Çarşamba 19:31
İşte bu iyi haber!

Kurak geçen yaz günlerinde içme suyu konusunda günün en güzel haberi Belediye Başkanı Zeki Gül’den geldi.

Her yıl yağış yetersizliği nedeniyle barajlarda su seviyesinin düşmesi sonucu içme suyunda sendrom yaşayan Çorum, mevcut ve yeni kuyularla ihtiyacını karşılamaya çalışıyordu. Şimdi artık içme suyu problemimiz Koçhisar’la çözüme kavuşuyor.

Çorum’un 50 yıllık içme suyu ihtiyacını karşılaması hedeflenen ve yılda en az 12 milyon m3 su alınacak olan Koçhisar Barajı İsale Hattı ihalesi  gelecek ay yapılacak. 52 kilometrelik isale hattının bir kısmının 8 Ağustos’ta ihale edileceği, bir kısmının da daha sonra ihalesinin yapılacağı öğrenildi.

Belediye Başkanı Zeki Gül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Uzun yıllar Çorum’un su ihtiyacını karşılayacak olan Koçhisar İçme suyu hattının ihalesini 8 Ağustos’ta yapıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. “ dedi.

Son Güncelleme: 12.07.2018 15:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2018-07-12 03:19:54

Acaba bu haberde Tosya İskilip Çorum yolu başlama haberi müjdesini verilecek diye müjdeli verilecek diye mutlu mutlu haberi açtık ki müjde bu da insan için mükemmel hayırlı olsun