Karadaş ve Başaranhıncal'dan bayram mesajı

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Meclis Başkanı Erol Karadaş ve Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

08 Eylül 2016 Perşembe 11:55
Karadaş ve Başaranhıncal'dan bayram mesajı

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Meclis Başkanı Erol Karadaş ve Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

TSO’dan yapılan açıklamaya göre, Mesajlarında Çorum halkının ve tüm Müslüman âleminin Kurban Bayramını kutlayan Karadaş ve Başaranhıncal, Kurban bayramının tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesi temennisin de bulundular

Sosyal dayanışmanın ve manevi duyguların zirveye çıktığı Kurban Bayramları’nın, aziz milletimizin inanç köklerinin ne kadar sağlam olduğunun da bir nevi ispatı olduğunu kaydeden Karadaş ve Başaranhıncal açıklamalarına şöyle devam ettiler;

“Ülkemiz ve Milletimizin birlik ve beraberliğini pekiştiren, milli ve manevi duyguların yoğunlaştığı, toplumsal yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye ulaştığı, ihtiyaç sahiplerinin her zamankinden daha fazla hatırlandığı Kurban Bayramını hep birlikte karşılamanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.


Bayramlar karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörünün kuvvetlendiği, dargınlıkların unutulduğu, toplumsal barışın, millet olma bilincinin ve birlikte yaşama iradesinin güç kazandığı günlerdir.


Sevinçler, mutluluklar paylaştıkça çoğalır, acılar ise paylaştıkça azalır. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Çorumlu hemşerilerimizin, Kurban Bayramını en içten duygularla kutlar, hayırlara vesile olmasını temenni ederiz.” 

Son Güncelleme: 08.09.2016 11:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.