Köpek çetesi iş başında

Sungurlu’ da yaşayan bir imam sabah otomobilini almaya geldiğinde otomobilinin çamurluğunun, ön farlarının ve kaportanın zarar aldığını gördü.

17 Ekim 2016 Pazartesi 12:19
Köpek çetesi iş başında


Sungurlu’ da yaşayan bir imam sabah otomobilini almaya geldiğinde otomobilinin çamurluğunun, ön farlarının ve kaportanın zarar aldığını gördü. Olayın ilk olarak hırsızlık olduğunu düşünen E.K., iş yerinin güvenlik kamerası kayıtlarını incelediğinde gerçek ortaya çıktı.

Görüntülerde sürü halinde dolaşan sokak köpeklerinin otomobilin tamponunu parçaladığı görüldü. E.K, "Akşam otomobilimi bir benzinliğin önüne park edip eve gittim. Sabah geldiğimde bir baktım otomobilin ön farları darmadağın olmuş. Biz ilk esnada hırsızlık zannettiğimiz için kamera görüntülerine baktık. Ondan sonra olayın nasıl olduğu ortaya çıktı. Gece sokak köpekleri otomobilin farlarını parçalamış. Herkes şaşırdı çünkü enteresan bir olay. Geçenlerde internette sokak köpeklerinin park halindeki bir otomobile saldırışlarını ve tamponu parçalamalarını izlemiştim. Aynı benzeri şey benim başıma geldi, şükür ki hafif atlattık. Gece uzun yoldan gelmiştim far ışığından dolayı tampon ve panjur böcek ve sinekle kaplanmıştı sanırım onların kan kokusu sokak köpeklerinin iştahını kabartmış dişleriyle çamurluğu ve tamponu kazıyıp ezmişler demek ki bundan sonra uzun yoldan gelince arabayı park etmeden yıkamak gerekiyormuş. " diye konuştu.

İHA

Son Güncelleme: 17.10.2016 12:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.