Mehmetçiğe Vefa

Başöğretmen Atatürk İlkokulu Mehmetçiğe Vefa kermesi düzenledi, gelirini TSK Güçlendirme Vakfı'na bağışladı

12 Nisan 2018 Perşembe 11:53
Mehmetçiğe Vefa

Başöğretmen Atatürk İlkokulu Müdürlüğü’nün düzenlediği Mehmetçiğe Vefa kermesinden elde edilen gelir Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı hesabına yatırıldı. Bağış makbuzu ise Garnizon Komutanı Pers. Alb. Çetin Öcal’a teslim edildi.

Okul Müdürü Ceylan Şahir, Okul Aile Birliği Başkanı Mesude Doğru, Rehberlik Öğretmenleri Yaşar Kıyıklık ve Yaprak Biçer’den oluşan heyet, İl Garnizon Komutanı Per. Alb. Çetin Öcal’ı makamında ziyaret ederek 9 bin lira tutarındaki bağış makbuzunu Garnizon Komutanı Pers. Alb. Çetin Öcal’a teslim etti

Garnizon Komutanı Öcal, Başöğretmen Atatürk İlkokulu idaresi, öğretmen, öğrenci ve öğrenci velilerini kutlarken, bu nazik ve duyarlı davranışlarından dolayı çok memnun olduklarını dile getirdi. Toplanan bağışın maddi değerinden daha çok çocuklarır ve velilerin böylesi güzel bir duyarlılık içerisinde olmalarının daha önem arz ettiğini belirten Öcal, okula başarılı çalışmalar diledi.

Son Güncelleme: 12.04.2018 16:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.