Metropol Kaptanlar Grup’a devredildi

Kısa bir süre önce Sivaslı Kaptanlar Grup’a satılan Çorum’un yerli markası Metropol Marketler...

12 Haziran 2015 Cuma 16:27


Kısa bir süre önce Sivaslı Kaptanlar Grup’a satılan Çorum’un yerli markası Metropol Marketler Zinciri’nin devir teslimi düzenlenen törenle gerçekleştirildi.


Metropol Market Bahçelievler Şubesi’nde düzenlenen devir teslim törenine Kaptanlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Kaptan, Başkan Yardımcısı Hüseyin Kaptan, Metropol Marketler Zinciri eski Genel Müdürü Celal Gönül ve davetliler katıldı.


Metropol Market Bahçelievler Şubesi önünde eski ve yeni yöneticilerin hatıra fotoğrafı çektirmelerinin ardından yapılan dua ile kurdele kesildi.


Metropol Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Üyeleri ile davetliler mağazayı ziyaret etti.


Gönül’den veda konuşması


Metropol Marketler Zinciri’nin 1993 yılında kurulduğunu ve yaklaşık 22 yıldır Çorumlular’a önemli hizmetler verdiğini belirten Metropol Marketler Zinciri eski Genel Müdürü Celal Gönül, “12 mağaza ile Çorum’un sevdiği mağazasıydı. Metropol’ün daha da büyüyüp Anadolu’ya hakim olması gerekiyordu. Bunu yapabilecek çok değerli bir grupla iş birliği yaptık. Kısa bir görüşmenin ardından 1 Haziran itibariyle Metropol’ü Kaptanlar Grup’a devrettik.” dedi.


‘Çorum için Metropol Vakti’


‘Çorum İçin Metropol Vakti’ sloganıyla sektörde yeni bir döneme imza atacaklarını dile geitiren Kaptanlar Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Kaptan, Kaptanlar Grup olarak bünyelerinde 7 farklı sektör barındırdıklarını söyledi. Kaptan, “20 yıllık market tecrübemiz var. Çorum ve Sivas örf, adet ve gelenek bakımından birbirine benzeyen şehirler. Biz Çorum’dan aldığımız Metropol bayrağını daha ileriye taşıyarak Çorum halkına daha kaliteli hizmet etmeye geldik.” diye konuştu.








Son Güncelleme: 12.06.2015 18:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali aksoy 2015-06-13 14:01:03

Başarılar dilerim