MHP Bayat İlçe Başkanı Bekir Güngör oldu

Milliyetçi Hareket Partisi, 12. Olağan Büyük Kurultayı sürecinde İlçe Kongrelerinin ilkini Bayat İlçesinde gerçekleştirdi.

27 Mart 2017 Pazartesi 08:45
MHP Bayat İlçe Başkanı Bekir Güngör oldu

Milliyetçi Hareket Partisi, 12. Olağan Büyük Kurultayı sürecinde İlçe Kongrelerinin ilkini Bayat İlçesinde gerçekleştirdi.




Divan Üyeliklerini önceki dönem İl Başkanlarından Hüseyin Esenyel’in yaptığı kongrede katip üyelikleri Çorum İl Yöneticisi Şerif Aktaş ve İskilip İlçe Başkan Yardımcısı İsmet Bülbül yaptı.

MHP İl Başkanı Mehmet Akif Aras, İskilip İlçe Başkanı Ali Alıcı, Bayat İlçe Başkanı Mustafa Akıllı, Ülkü Ocakları İl Başkanı Yavuz Ünlü, İskilip Ülkü Ocakları Başkanı Atfı Boncuk’un katıldığı kongrede tek liste ile seçime gidildi. Önceki dönemlerde İlçe Başkanlığı görevinde bulunan ve son seçimlerde Belediye Başkan adayı olan Bekir Güngör ve listesi kongrede tek liste olarak seçimleri kazandı.

Kongrede bir konuşma yapan İl Başkanı Mehmet Akif Aras, şu görüşlere yer verdi:

“Türk Milliyetçiliği, taşınması çok ağır bir sorumluluk ve çok şerefli bir hüviyettir. Milliyetçi Hareket Partisi maziden atiye devam eden uzun kutlu yolculuğun son 48 yılına mührünü vurmuştur.
Milliyetçi Hareket Partisi her türlü engelleme ve karşı saldırılara rağmen milletine hizmet etmenin gururuyla yoluna devam etmektedir.



Çünkü partimiz gerçek manada millidir, ahlaklıdır, tutarlıdır, sevdalısı olduğu vatanı ve milleti için her fedakârlığı yapmaya hazırdır.

Milliyetçi Hareket, lobilerin, kulislerin, insanımıza tepeden bakan, değerlerimize ters yaklaşan zümre ve kaymak tabakaların partisi değil, Türklüğün kalpgahı, Müslüman Türk milletinin yürek atışıdır. Siyasetimizin ilkeleri 48 yıldır değişmemiştir. Fikriyatımızın kaynağı 48 yıldır dönüşmemiştir. Ülkülerimizin omurgası 48 yıldır darbe yememiştir.



Şu gerçek görülmelidir ki, Milliyetçi Hareket Partisi’nin belirlediği yüksek ülkülere ulaşması ülkemizin tek ümidi, tek çıkışıdır. Bu nedenle partimiz çok güçlü şekilde Türkiye’nin yönetimine, milli huzur ve iç barış ortamının teminine taliptir. Partimizin demokratik süreçleri teker teker aşarak, taze kan takviyesi yaparak ve yenilenmeyi sağlayarak ülkemizin kaderine yön verecektir. 18 Mart 2018’de yapılacak 12. Olağan Büyük Kurultayımıza adım adım götürecek parti kongre takvimimiz 9 Ekim 2016 tarihinden itibaren işlemeye başlamıştır.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin 48 yıllık birikimi, asırları aşan fikriyatı, vatan ve millet sevgisiyle yoğrulmuş siyasi yapısı iktidar olmaya ve Türkiye’nin kötü talihini değiştirmeye yetecektir. İnanıyorum ki, 18 Mart 2018 tarihinde gerçekleştireceğimiz 12. Olağan Büyük Kurultayı iktidarla taçlanacaktır. Vatanımızın her hanesine ulaşarak, her insanıyla buluşarak ve herkesi eşit ve Cenab-ı Allah’ın bir emaneti görerek tavizsiz yürüyüşümüzü sürdüreceğiz. Milletin yanından, Hakk’ın yolundan ayrılmayacağız.



Türk milletinin birliğini koruması, çetrefilleşen ekonomik sorunlarının temelinden halledilmesi, milli mirasın sahiplenilmesi için Milliyetçi Hareket Partisi büyük bir heves ve arzuyla tarihi mücadelesine devam edecektir. Engeller ne kadar fazla olursa olsun, başaracağımızdan ve mutlaka iktidara ulaşacağımızdan hiç kimse şüphe etmemelidir. Milliyetçi Hareket Partisi; üzerinde oynanan oyunların farkında ve şuurunda olarak, kötü niyetlilere, ihanet taraftarlarına, Türk milletini ayırmaya yeltenen simsarlara hiçbir şart altında müsamaha göstermeyecek ve kararlı duruşunu sonuna kadar muhafaza edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Bayat İlçe Kongremizle başlayan kongre sürecinin kutlu yürüyüşümüzün bir başlangıcı olmasını diliyorum. Tüm teşkilat mensuplarımıza yapacakları çalışmalarında şimdiden üstün başarılar diliyorum. Kongrelerimizin, demokrasinin kökleşmesi ve kurumsallaşması için bir vesile olmasını temenni ediyorum. İnanıyorum ki, Cenab-ı Allah vatan uğruna, millet yararına yapacağımız gayretleri karşılıksız bırakmayacak ve bizleri de inşallah mahcup etmeyecektir.”


Son Güncelleme: 27.03.2017 08:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.