Mülteciler için seferber oldular

Ulukavak Mahallesi Muhtarı Hanefi Özdemir, mahallesinde yaşayan mültecilerin ihtiyaçları için...

04 Mart 2015 Çarşamba 17:58
 Mülteciler için seferber oldular


Ulukavak Mahallesi Muhtarı Hanefi Özdemir, mahallesinde yaşayan mültecilerin ihtiyaçları için kamu kurumlarını ve STK’ların sağlık başta olmak üzere pek çok konuda seferber olduğunu söyledi.


Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Ömer Sobacı, Sağlık Müdürü Dr. İsmail Yücel, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ahmet Barış, Tabip Odası Başkanı Dr. Mustafa Azak, Eczacılar Odası Başkanı Süleyman Koca ve Aile Hekimi Dr. Murat Çağlar’ın mülteci ailelerin tedavisi ve ilaç ihtiyaçları için aileleri tek tek ziyaret ettiklerini aktaran Özdemir, “Vali Yardımcımız Adem Saçan başta olmak üzere tüm idarecilerimize ve sağlık taramasına katılan sağlık görevlilerimize teşekkür ederim.” dedi.


Özellikle çocuklar başta olmak üzere tüm aile fertlerinin sağlık ve diğer ihtiyaçlar bakımından muhtaç durumda olduğuna işaret eden Muhtar Özdemir, el birliği ile insanlık adına mahallelerine sığınan insanlara yardım etmeye çalıştıklarını, bu anlamda katkı sağlamak isteyen herkesin desteğine ihtiyaç duyulduğunu hatırlattı.




Son Güncelleme: 04.03.2015 18:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.