Öğrenciler duygulandılar

Nezip Fazıl Kısakürek Gençlik Merkezi Yaz Kursu öğrencileri, Çorum Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtılan gıda yardımlarının uygulamasını yerinde gördü.

22 Temmuz 2014 Salı 17:39
Öğrenciler duygulandılar
 Nezip Fazıl Kısakürek Gençlik Merkezi Yaz Kursu öğrencileri, Çorum Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtılan gıda yardımlarının uygulamasını yerinde gördü. Gıda yardımlarının nasıl yapıldığını, yardım yapılırken hangi konulara dikkat edilmesi gerektiğini merak eden öğrenciler, sorularına bu anlamlı proje ile yanıt buldu. Uygulamaya katılan öğrencilerden Esra Nur Kısacık ve Aysel Tekin, “Ramazan ayında elimizdekileri yoksullarla paylaşmalıyız” derken, Yaz Kursu öğreticilerinden Esra Şahin ise “Öğrencilerimizin hassasiyetini geliştirmek için çalışıyoruz” diye konuştu. Gençlerle birlikte gıda dağıtımına katılan NFK Gençlik Merkezi Sorumlusu Mahmut Yabacıoğlu da gençlerde yardımlaşma duygusunun geliştirilmesi için böyle bir proje başlattıklarını ve devam ettireceklerini söyledi.

 

Iraklı aile sürprizi

Gıda yardımı dağıtımında esnasında Türkiye’ye göç etmek zorunda kalan Iraklı ailelerle karşılaşan gençler duygusal anlar yaşadı. Zor şartlar altında yaşam mücadelesi veren Iraklı göçmenlerin çocuklarına çikolata ikram eden gençler, onların daha iyi bir hayat sürebilmeleri için dua etti.

Son Güncelleme: 22.07.2014 17:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.