Ortaköy'e itfaiye aracı hibe edildi

Türkiye Belediyeler Birliği, itfaiye hizmetlerinde kullanılmak üzere Ortaköy Belediyesi'ne, 2015 model itfaiye aracı hibe etti.

02 Ocak 2016 Cumartesi 10:51
Ortaköy'e itfaiye aracı hibe edildi

Türkiye Belediyeler Birliği, itfaiye hizmetlerinde kullanılmak üzere Ortaköy Belediyesi'ne, 2015 model itfaiye aracı hibe etti. Hibe edilen itfaiye aracının teslim töreni, AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan'ın da katılımıyla gerçekleştirildi.

Belediye binası önünde gerçekleşen törene AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım, AK Parti Ortaköy İlçe Başkanı Mustafa Uysal ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ve Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir birer konuşma yaptı.

1 Kasım seçimleri öncesi Türkiye'nin istikrara kavuşması gerektiğini söyleyen AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Çorum ve ilçeleri için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade etti. Ceylan Türkiye'nin genel gündemini ele aldığı konuşmasında, Ortaköy'e dair yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgi verdi. Ceylan konuşmasına şöyle devam etti; "1 Kasım seçimleri Türkiye'nin istikrara kavuşması gerektiğini söyledik. Türkiye'nin 7 Haziran'dan sonra bu fetret dönemini atıp, yeniden harekete geçirelim dedik. Sizin gözünüzün içine bakabilmek için, elimizden geldiği kadar Çorum ve bütün ilçelerimiz için çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın, bunun taahhüdünü veriyorum. Birbirimize karşı samimi olalım ve güvenelim. Çorum-Ortaköy arası ilk 35 km'lik yolun proje çalışması bitti, ikinci kalan 25 km'lik yolun proje çalışması var. Oda bitince Çorum-Ortaköy yolunu birlikte açmak nasip olur. Bir belediye başkanlığı seçimi geçirdik. Eski dönem belediyesi, yıllardır o içme suyu şebeke borularını değiştirmemiş. O borulardan sular içildi. Şimdi o borular değişti. Tertemiz su içiyorsunuz. Bu sene bitmeden kilit taşı sorunu kalmayacak. Aynı şekilde futbol sahasını da yılsonunda açmayı planlıyoruz. Vekil olduktan sonra ilk geldiğim ilçe Ortaköy oldu. Gelirken de boş gelmek istemedik. Ortaköy ilk defa itfaiyeye kavuşuyor. 300 milyar değerindeki bu itfaiye aracı Ortaköy'e hayırlı olsun."


'ORTAKÖY İLK DEFA İFTAİYE SAHİBİ OLDU'


Ortaköy Belediyesi'nin tarihinde ilk defa itfaiye aracı sahibi olduğunu dile getiren Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, "İlk defa bu topraklar bir vatan evladını, bir Ortaköylümüzü bir milletvekili yaptı ve ilk defa Ortaköy itfaiye aracı sahibi oldu. Hizmetlerimiz artarak devam edecektir. İtfaiyenin gelmesinde emeği geçen vekilimiz Ahmet Sami Ceylan'a teşekkür ediyorum." dedi.


İtfaiye aracı teslim töreninden sonra da Ahmet Sami Ceylan ve Taner İsbir Belediye konferans salonunda Toplum Yararına Çalışan işçilere hitap etti.


Toplantıda göreve geldiği iki yıllık süreci değerlendiren Başkan İsbir, Ortaköy'ü Çorum'un en güzide ilçesi yapacaklarını söyleyerek, konuşmasında şu ifadelere de yer verdi:


'OY VEREN, VERMEYEN HERKESE HİZMET ETTİK'


"Göreve geleli 2 yıl oldu. Önümüzde 3 yıllık bir süre kaldı. Bu 3 yıl içerisinde Ortaköy'ü öyle bir ilçe haline getireceğiz ki Çorum'un en güzide ilçesi olacak. Göreve geldiğimizden bu yana alt yapı çalışmalarının yüzde 95'ini tamamladık. Kilit taşlarımız 1 trilyon 100 milyara mal oldu. Kanserojen içeren asbest borularını değiştirdik. Göreve geldiğim günden sonra parti kimliğimi bir kenara bıraktım ve oy veren vermeyen herkese hizmet ettik. Görevinin ehli olan hem hizmet eder hem de vatandaşının yüzünü güldürür. Biz bunu yapıyoruz."


Milletvekili Ceylan ise 7 Haziran'da Türkiye'nin duraklama dönemine girdiğini vurgulayarak, 1 Kasım'da milletin duraklama dönemine dur dediğini söyledi. Yapacak çok işlerinin de olduğunu belirten Ceylan, "Türkiye 7 Haziran'da duraklama dönemine girdi. Türkiye'nin bu milletin duraklamaya, yerinde saymaya bile tahammülü yok demiştik. Yapacak çok işimiz vardı. Hedefimiz öncelikle 2023, sonra 2053 daha sonra da inşallah bizden sonraki nesillerle beraber 2071. Dünyanın ilk en büyük 10 ekonomisine gireceksek durmamız değil, koşmamız gerekiyor dedik. Çok şükür sizlerde 1 Kasım gecesi bizleri iktidara getirdiniz." diye konuştu.

Son Güncelleme: 02.01.2016 11:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.