Osmancık’ta Spor Tesisleri Çiçek Açtı

Çorum’un Osmancık ilçesi Akşemseddin İlkokulu’nu Kelebekler anasınıfında öğrenim gören minikler Ada spor kompleksini ziyaret etti.

27 Nisan 2016 Çarşamba 17:53
Osmancık’ta Spor Tesisleri Çiçek Açtı

Çorum’un Osmancık ilçesi Akşemseddin İlkokulu’nu Kelebekler anasınıfında öğrenim gören minikler Ada spor kompleksini ziyaret etti.

Yapılan açıklamaya göre,  Minikleri tesislerin girişinde karşılayan Osmancık İlçe Gençlik hizmetleri ve Spor Müdürü Abdullah Küçükgöz’e çiçek takdim eden minikler daha sonra sınıflarında yapmış oldukları çiçekli madalyaları taktılar. Miniklerin Küçükgöz ile buluşmaları esnasında oldukça renkli görüntüler ve duygusal anlar  yaşandı. Öğretmenleri Selma Karakaş’ın da eşlik ettiği ziyarette daha sonra Küçükgöz miniklere tesisleri gezdirdi.  Ada spor kompleksinde adeta çiçeklerin açtığı bir günde minikler güreşten okçuluğa, voleyboldan futbolla kadar müdür amcalarından uygulamalı bilgiler aldılar.

KÜÇÜKGÖZ’DEN MİNİKLERE MADALYA

Eşofmanları ile tesislere gelen minikler yanlarında getirmiş oldukları çantaları içerisinden çıkardıkları spor ayakkabılarını giymeye başlayınca Küçükgöz’ün duygulandığı görüldü. Miniklerin çantasına baktığında ise şaşkınlığını gizleyemeyen Küçükgöz, “ter için çamaşırlarınız ve havlularınız hazır gelmişsiniz. Bundan sonra bu tesisler sizin. Sizin gibi sporculara can kurban madalyayı hak ettiniz. Sizler tesisleri en doğru,  en güzel kullanmanız ve kurallara uygun davranmanızdan dolayı madalyayı hak ettiniz.  Bu madalyayı sınıfınızın en güzel yerine onur ve guru ile asınız” diyerek onlara madalya taktı.

'EN BÜYÜK OSMANCIK BAŞKA BÜYÜK YOK'

Günlük programları çerçevesinde Pazar günü Çorum şehir stadyumunda yapılacak olan Osmancıkspor- Ortaköy Şapinovaspor  maçına  hazırlanan Osmancıksporlu futbolcuların antremanını izleyen minikler  futbolcu ağabeylerine destek verip başarılar dilediler. Osmancıksporun başarılı teknik direktörü  Atilla Uğur hoca için “Atilla Hoca buraya yumruk havaya” sloganı atan minikler antremanı keserek yanlarına kadar gelen Atilla hocanın yumruk şovunu izlediler. Futbolcu ağabeylerine de  “En Büyük Osmancık , Başka Büyük Yok”  sloganı ile onların yanlarına gelmesini sağlayan minikler bir anda futbolcu ağabeyleri ile sahada bir sevgi yumağının oluşmasını sağladılar.

ATİLLA HOCA DUYGULANDI

Miniklerin bu sevgi gösterisinde oldukça duygulandığı objektiflere yansıyan Atilla Uğur,”bu iş yürek işidir. Bu iş sevgi işidir. Seyircimizin desteği ile zor günleri geride bırakıp zorlu rakiplerimizi aşarak Bölgesel Amatör ligi 37 puanla 6. Sırada tamamladık.  Minik kardeşlerimizin desteği de bize ilaç gibi oldu.  Bizleri ziyaret etmeleri moral ve motivasyon açısından önemli. Bu açıdan bizlere sürpriz yapan Lütfi Gökgöz hocamıza ve anasınıfı öğretmeni Selma Karakaş öğretmenimize teşekkür ediyoruz. Pazar günü Çorum’dan galibiyet ile dönüp Osmancık’a yeni bir bayram yaşatacağız.  İlk ziyaretimizi de Akşemseddin anasınıfına yapacağız” dedi.

'MİNİKLERİN SOSYAL VE FİZİKİ GELŞİMLERİ AÇISINDAN ÖNEMLİ'

Akşemseddin Kelebekler anasınıfının öğretmeni  Selma Karakaş ise “Bu tür ziyaretler çocuklarımızın sosyal ve fiziksel yönden gelişimlerini sağladığı gibi ait olma duygusunu da geliştirip  pekiştiriyor. Çocuklarımızın yaşadığı coğrafyadaki sosyal ve kültürel gelişmelerle birlikte çevreyi tanımalarını önemsiyoruz. Bu bağlamda mesleğin gereklerini yerine getirmek, çocuklarımızın sosyal ve fiziksel gelişmelerine katkıda bulunmak, beraberinde başarıyı alkışlamak ve omuz vermek  sosyal bir sorumluktur. Planladığımız bu ziyaret bu açıdan ilaç gibidir” dedi.

TESİSLER GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Ada spor kompleksinin göz kamaştırıcı bir altyapıya sahip olduğunu da belirten anasınıfı öğretmeni Selma Karakaş  “Burada bir emek var. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Abdullah hocamızı  öğretmenliğinden başarıları ile tanıyoruz.  Burada bir farkındalık oluşturmuş  kendisini tebrik ediyorum” dedi.

'TESİSLER YEDİDEN YETMİŞYEDİYE SPOR YAPMAK İSTEYEN BÜTÜN BÖLGE HALKINA AÇIK'

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Osmancık İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü  Abdullah Küçükgöz  ada spor kompleksinin yediden yetmiş yediye spor yapmak isteyen herkese  açık olduğunu söyledi. Tesisler hakkında ziyaretçilerine kısa bilgiler de veren Küçükgöz bu tesislerin Osmancık için bir nimet olduğunu ve  kaynakları mümkün olduğunca en ideal  bir şekilde değerlendirdiklerini  Osmancık’ın voleybol, badminton ve futbol’un yanında pek çok spor alanında ulusal ve uluslar arası spor müsabakalarında var olduğunu ve önemli başarılara imza attığını  söyledi. Ayrıca bu sdpor dalarlında hatırı sayılır seyirci potansiyelinin de var olduğunu ifade eden Küçükgöz  bu tablonun oluşturulmasında bu modern tesislerin katkısı büyüktür.” Dedi ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek en kısa zamanda iade i ziyarette bulunacağı sözünü verdi.

               

 

 

 

 

Son Güncelleme: 27.04.2016 17:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.