Polis Haftası'nda renkli etkinlik

Çorum Belediyesi, polis teşkilatının kuruluşunun 172. yıl dönümünde farklı bir etkinlik düzenledi.

14 Nisan 2017 Cuma 16:51
Polis Haftası'nda renkli etkinlik

Çorum Belediyesi, polis teşkilatının kuruluşunun 172. yıl dönümünde farklı bir etkinlik düzenledi.



Buhar Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün eşi Hatice Külcü, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu'nun eşi Fatma Kolcu, Emniyet şube müdürü eşleri, Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu'nun eşi Sıdıka Yabacıoğlu, şehit polis eşleri ve bayan polisler katıldı.


Buhara Kültür Merkezi yemek sanatları atölyesi kursiyerleri ile polis arması ve polis arabasından oluşan şekilli kurabiyeler yapan misafirler keyifli bir gün geçirdi.



Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün eşi Hatice Külcü etkinlikte yaptığı konuşmada, gecesini gündüzüne katarak 24 saat toplumun huzur ve güvenliği için çalışan tüm polislerin Polis Haftasını kutlu oldu. Hatice Külcü, “Bütün polislerimizin Allah yardımcısı olsun. Ayrıca tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum; şehit anne babalarının ellerinden öpüyorum” dedi.



İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu'nun eşi Fatma Kolcu da yaptığı konuşmada Çorum Belediyesi’nin her zaman Emniyet teşkilatının yanında olduğunu belirterek başta Belediye Başkanı Muzaffer Külcü olmak üzere Çorum Belediyesi'ne teşekkür etti.


Son Güncelleme: 14.04.2017 16:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.