Şehitlerimize son görev

Çorum Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde hain bir saldırı sonucu...

26 Ekim 2014 Pazar 15:26
 Şehitlerimize son görev


Çorum Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde hain bir saldırı sonucu şehit düşen askerlerimizin ruhuna yarın bir mevlit okutacak.


Akşam namazı öncesinde düzenlenecek duaya Çorumlular davet edildi. Ülkü Ocakları’ndan yapılan açıklamada, “Şehitlerimize karşı olan son görevimizi yerine getireceğiz. Hepimizin başı sağolsun.” denildi.




Son Güncelleme: 26.10.2014 15:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MESUT BİRLER 2014-10-27 07:55:54

ESKİ AFYON VALİSİ İRFAN BALKANLIOĞLU 25 ŞEHİT VARKEN KİLİM TANITMIŞTI. TÜRK ORDUSUNUN BAŞKANINA ...............DEMİŞTİ. NE VAR YANİ… NE OLMUŞ YANİ DEMİŞTİ... ŞEHİTLERE CESET PARÇALARI DEMİŞTİ... POSTA POSTA GÖNDERDİK DEYİP NE VAR YANİ DEMİŞTİ. BENDE ŞİKÂYET ETMİŞTİM. VALİ BEY BUNLARA İFTİRA DİYEREK HAKKIMDA DAVA AÇTIRMIŞTI. O DAVADA VALİ İRFAN BALKANLIOĞLU ' KİMSE BANA TEPKİ GÖSTERMEDİ ACILI ŞEHİT AİLELERİ DAHİ BANA TEPKİ GÖSTERMEDİ ' DEDİ. VALİ MAHKEMEYİ KAYBETTİ AMA ŞEHİT AİLELERİNDEN BİR ÖZÜR DAHİ DİLEMEDİ. BASINIMIZ VALİNİN ÜSTÜN HİZMETLERİNİ YAZMAKTAN BUNLARA ZAMAN AYIRAMAMIŞTI.

Avatar
Adınız Soyadınız 2014-10-27 08:16:01

nerede?