Sürmen, yeni görevine başladı

01 Aralık 2016 tarihli Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile atanan Vali Yardımcısı Ali Deniz Sürmen, Malatya Valiliği emrindeki görevine başladı.

20 Aralık 2016 Salı 14:21
Sürmen, yeni görevine başladı

01 Aralık 2016 tarihli Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile atanan Vali Yardımcısı Ali Deniz Sürmen, Malatya Valiliği emrindeki görevine başladı.

Daha önce Çorum Valisi olarak görev yapan şu anda Malatya Valisi olan Mustafa Toprak’a nezaket ziyaretinde bulunan Vali Yardımcısı Sürmen, Vali Toprak’ın mahiyetinde görev yapmaktan büyük memnuniyet duyacağını ve kendisinin tecrübelerinden istifade etme fırsatı bulacaklarını belirtti.

Vali Toprak da Vali Yardımcısı Sürmen’e, ‘Malatya’ya hoş geldiniz’ diyerek yeni görevlerinde başarılar diledi.

Çorum Vali Yardımcısı görevinde iken Malatya Vali Yardımcısı görevine atanan Ali Deniz Sürmen, 1956 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Kahramanmaraş' da tamamladı. 1980 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat ve Maliye Bölümünden mezun oldu. Mesleğe 1983 yılında Kahramanmaraş Kaymakam Adayı olarak başladı. Edirne Enez ve Denizli Çivril Kaymakam Vekilliğinden sonra, asaleten Sivas Gemerek Kaymakamlığı, Artvin Murgul Kaymakamlığı, Kastamonu Vali Yardımcılığı, Bilecik Osmaneli Kaymakamlığı, Tekirdağ Saray Kaymakamlığı ve Edirne Vali Yardımcılığı ve Çorum Vali Yardımcısı olarak görev yapmakta iken Malatya Vali Yardımcılığı görevine atandı. Basın İlan Kurumu Malatya Şube Müdürlüğü, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına, İçişleri Bakanlığına, Orman ve Su İşleri Bakanlığına, Sağlık Bakanlığına ve Kalkınma Bakanlığına bağlı kurumlardan sorumlu olan Vali Yardımcısı Sürmen, İngilizce bilmekte, evli ve 2 çocuk babasıdır.


Öte yandan Çorum Bayat İlçe Kaymakamlığı görevinden Yazıhan İlçe Kaymakamlığı görevine atanan İdris Akça’nın önümüzdeki günlerde göreve başlayacağı belirtildi.

İHA

 

Son Güncelleme: 20.12.2016 14:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.