Tiyatrocuların salon problemi Vali’de

Çorum’da bulunan tiyatrocular Dünya Tiyatro Günü nedeniyle Vali Ahmet Kara’yı ziyaret etti.

 Tiyatrocuların salon problemi Vali’de



Çorum’da bulunan tiyatrocular Dünya Tiyatro Günü nedeniyle Vali Ahmet Kara’yı ziyaret etti.





Ziyarete Devlet Tiyatro Salonu Müdürü İbrahim Yıldız, Yazar Mustafa Arıkoğlu, Tiyatrocu Şahin Örgel, Emine Örgel, Elvan Çek ve Özgür Pehlivan katıldı.





Tiyatrocular Günü’nü kutlayan Vali Kara, “Tiyatrolarımız bizim canlı olmalı. Tiyatroyu seven biriyim ve zevkle izliyorum. Zor bir emek tiyatro, ama sonunda güzel bir şey var. Zor bir olayla karşılaşırsanız bizler de destek olmaz isteriz. Tiyatro görsel olduğu için sinema, televizyon v.s. bunları solda sıfır bırakıyor.  Çorum’un da tiyatroya ilgisi fena değil. Dünya Tiyatro Günü’nüzü kutlar, çalışmalarınızda başarılar dilerim.’’ Dedi.





Tiyatrocu Şahin Örgel ise, Çorum’un ciddi salon ihtiyacı olduğunu belirterek, ‘’ Büyük miktarlar karşılığında salon kiralıyoruz. Ciddi bir salon problemimiz var. Tiyatroyu salona gelmeden oynuyoruz. Bu konuda desteklerinizi bekliyoruz .’’ diye konuştu.







Son Güncelleme: 28.03.2015 11:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.