TÜGVA Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü Çorum'a geldi

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü Mehmet Emin Özkaya TÜGVA Çorum İl Temsilciliğini ziyaret etti.

22 Ekim 2016 Cumartesi 15:58
 TÜGVA Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü Çorum'a geldi


Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü Mehmet Emin Özkaya TÜGVA Çorum İl Temsilciliğini ziyaret etti.


Teşkilatlanma çalışmaları kapsamında illere ziyaretlerini sürdüren Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü Mehmet Emin Özkaya,Teşkilat Koord.Yard.Serkan Şahin,Teşkilat Bölge Sorumlusu Hakan Öztel ve Teşkilat Komisyon Üyesi Emre Yılmaz Çorum'da iki yıldır faaliyetlerini sürdüren TÜGVA Çorum İl Temsilciliğini ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Özkaya ziyarette yaptığı açıklamada,illerimizi ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alıyor teşkilatımız ile kaynaşıp hasbi hal ediyoruz dedi.iki yıl gibi kısa bir sürede 81 ilde teşkilatlandıklarının altını çizen Özkaya,bu zamana kadar 81 ilin 150 ilçesinde de teşkilatlandıklarını buraya gelme amaçlarının da ilçe teşkilatları atamaları için yapılacak çalışmalar hakkında istişare olduğunu söyledi.


Özkaya,Türkiye Gençlik Vakfı olarak İlkokul'dan Üniversiteye kadar her yaşta gence hitap ettiklerini gençlerin vakıflarımıza gelerek her türlü olanaktan ücretsiz bir şekilde faydalana bileceklerini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Türkiye Gençlik Vakfı Çorum İl Temsilcisi Feridun Batan, Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü Mehmet Emin Özkaya'ya ve beraberindekilere  ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek teşkilatlanma konusunda Çorum'da gayet başarılı olduklarını en kısa zamanda ilçelerde de teşkilatlanacaklarını ifadelerine ekledi.

Ziyarette, Teşkilat Koord.Sami Ağırcan,Dış İlişkiler Koord.Ali Necef Zade ve Medya İletişim Koord.Uğur Bilan hazır bulundu.


Son Güncelleme: 22.10.2016 16:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.