Vali Kılıç, halkı dinledi

Vali Necmeddin Kılıç, planladığı halkla buluşma toplantılarının ilkini Akkent Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

04 Ocak 2017 Çarşamba 21:45
 Vali Kılıç, halkı dinledi


Vali Necmeddin Kılıç, planladığı halkla buluşma toplantılarının ilkini Akkent Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

Toplantıya Vali Necmeddin Kılıç, Vali Yardımcısı Adem Saçan, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Yabacıoğlu, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Yahya Çoban, Mili Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük ve bazı görevliler ile Mahalle Muhtarı ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Toplantıda vatandaşların talep ve isteklerini dinleyen Vali Kılıç, imkanların el verdiği ölçüde sorunların çözüleceğini belirtti.


Okul Aile Birliği Başkanı Arzu Öztekin, bazı hayırseverleri de bir araya getirerek okul girişinde Şefkat Evleri Mağazası adı ile mütevazı bir mekânda hayır sahipleri, sosyal yardımlaşma vakfı başkanlığı, belediye gibi yerlerden temin ettiği giysi, kırtasiye vb. ihtiyaç malzemelerini ihtiyaç sahibi çocuklara dağıtarak örnek bir çalışma yaptı.
Toplantı çıkışında bu çalışmayı yerinde gören Vali Necmeddin Kılıç, Arzu Öztekin’ i tebrik ederek, toplumda hayırseverlerin giderek çoğalması temennisinde bulundu.

Son Güncelleme: 04.01.2017 22:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.