Yerel Yönetimler Programı Belediye’de

Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Yönetim ve Organizasyon Bölümü Yerel Yönetimler Programı Öğretim Görevlileri ve stajlarını gerçekleştirecek olan bölüm öğrencileri, Çorum Belediyesi'nde Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu ile bir araya geldi.

10 Mart 2017 Cuma 16:55
 Yerel Yönetimler Programı Belediye’de

Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Yönetim ve Organizasyon Bölümü Yerel Yönetimler Programı Öğretim Görevlileri ve stajlarını gerçekleştirecek olan bölüm öğrencileri, Çorum Belediyesi'nde Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu ile bir araya geldi.


Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ömer Faruk Karakaş,  Yönetim ve Organizasyon Bölümü Yerel Yönetimler Programı Öğretim Elemanları Öğr. Gör. Halil İbrahim Aşgın, Öğr. Gör. Gülistan Başcı  ve stajlarını Çorum Belediyesi'nde gerçekleştirecek olan bölüm öğrencileri bugün Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu ile buluştu.


Çorum Belediyesi'ne yapılan ziyarette öğrencilerin bölümde öğrenmiş olduğu bilgileri bizzat uygulama yaparak öğrenebilecekleri stajları üzerine görüşme gerçekleştirildi. Görüşmeye Çorum Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Murat Gür'de katıldı. Öğrencilerin belediyecilik yapısını işbaşında bizzat tecrübe ederek gerçekleştireceği stajda, belediyelerin kurumsal yapısı, müdürlüklerin işleyişi hakkında daha detaylı bilgi sahibi olarak staj süresince çeşitli uygulama ve faaliyetlerde görev alabilecek.


Çorum Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu “Belediyemizde staj imkânı sunulan ve öğrencilerle bir araya gelmemizi sağlayan Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Zekeriya Işık'a, Yerel Yönetimler Programı Öğretim Elemanları Öğr. Gör. Halil İbrahim Aşgın'a, Öğr. Gör. Gülistan Başcı'ya, ayrıca teşekkür ederiz. Çorum Belediyesi'nin ilimize ve üniversitemize katma değer sağlayabilecek uygulamalarda yer alması ve öğrencilerin bu noktada belediyemize gelerek stajlarını gerçekleştirmesi, noktasında her türlü desteği vereceğimizi belirtmek isteriz.” dedi. 


Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Zekeriya Işık ise “ Yönetim ve Organizasyon Bölümü Yerel Yönetimler Programı öğrencilerinin Çorum Belediyesi'nde stajlarını gerçekleştirmeleri noktasında gerçekleştirilen bu buluşmanın önemli bir adım olduğunu düşünüyorum. Öğrencilerin okulları bitmeden önce belediyelerde staj görmesi, iş hayatına olan bağını güçlendirecektir. Bu noktada Türkiye’de başarılı çalışmaları ile örnek belediyecilik yapan başta Belediye Başkanı Sayın Muzaffer Külcü’ye, Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu'na ve Çorum Belediyesi'ne teşekkür ederim.” dedi.

 

Son Güncelleme: 10.03.2017 16:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.