Zeki Gül duman attı!

Spor Toto 3. Lig Playoff yarı final rövanş maçında oynanan Altay-Çorum Belediyespor arasında İzmir’de oynanan maç öncesinde sırasında ve sonrasında yaşananlara Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, büyük tepki gösterdi.

12 Mayıs 2017 Cuma 18:53
 Zeki Gül duman attı!



Spor Toto 3. Lig Playoff yarı final rövanş maçında oynanan Altay-Çorum Belediyespor arasında İzmir’de oynanan maç öncesinde sırasında ve sonrasında yaşananlara Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, büyük tepki gösterdi.



Sporx adlı internet haber sitesine özel açıklamalarda bulunan Gül, şunları ifade etti:



“İzmir’de neler olmadı ki? Sert sözler söylemek istemiyorum ama şerefsizliğin, haysiyetsizliğin, namussuzluğun, ahlaksızlığın zirvesini yaşadık. İzmir kendisini medeni bir memleket zanneder. Hiçbir şehirde bu kadar kabalık, yobazlık ve terbiyesizlik görmedim. Havaalanına indiğimizden itibaren bira şişeleri ile bıçakla saldırılar başladı.



Burada emniyetin, emniyet müdürünün de zaafı var. Ben kendim hem emniyete hem valiliğe faks çektik. Aynı zamanda Çorum emniyeti ve spor şube müdürlüğü görüşüyorlar ben o bilgileri onlara da gösterdik. İçişleri Bakanı Soylu’nun aramasına rağmen 3 saat sonra polis geldi.



Bu Altay’ın başarısı değil, sabaha kadar uyutmadılar bir sürü şeyler yaşandı. Sahaya adımımızı attık küfür başladı. 120 dakika küfür ettiler. Onların başkanı olacak terbiyesiz adama ben burada Çorum’da insanlık yaptım. Altay’ın gözaltına alınmış polise küfür etmiş sarhoşlarını polisin elinden aldım.



Bu olayları Altay Başkanı planladı. Kesinlikle inanıyor ve iddia ediyordum ki gece kulüp başkanlarıyla oturup planlayarak bunu yaptılar. Çorum’da birisi küfür ettiği zaman ben müdahale ederim. Orada Altay taraftarları küfür ettikçe bu yayık yayık yayıldı. Bu alçaklıktır.



Seneye Çorum’u onlara dar etmezsem namerdim. İnşallah bu sene çıkamazlar da seneye inşallah aynı gruba düşeriz. Olabilecek tüm cezalara razı olarak ben Çorum’u onlara dar etmezsem namerdim. Eğer bunu tehdit olarak alıyorlarsa tehdit, bunların alçaklığına cevap olarak algılıyorlarsa alçaklık.



Güvenlikler bile bize küfür etti. Altay değil, ahlaksızlar kulübü. O küfürleri 260 binle çarpıp iade ediyorum. Silahım olsa hepsinin ağzına sıkardım. Havaalanında 3-4 saat polis bekledik. 60 araç bizi bekledi, 40 kişi bıçakla saldırdı. Burada öleceksiniz dediler.”



m.







Son Güncelleme: 12.05.2017 21:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sungurlu 2017-05-12 22:11:59

Altay diye bir kulüp YÖK hükmündedir, Çorum'da ne gördünüz ki kafilemize bunları yaptınız, bıçakla adam korkutmak ha! Yuh olsun ervahınıza, İzmir medeni şehir öyle mi? Dümdüz gitsem yorumumu yayınlamazlar.

Avatar
Çorumlu 2017-05-12 23:21:03

Güzel açıklama yapmış başkanımız inşallah altayda çıkamaz

Avatar
Mustafa 2017-05-13 10:02:28

Yıllardır top top bu kadar para harçandı sonuç kent bütünleşme yok biz yaptık oldu. İşte hayırsız bailayan işin sonu