1994 yılı gazete manşet sergisi açıldı

Çorum Belediyesi'nin, 1994 yılında Çorum'da çıkan gazetelerin manşetlerinin yer aldığı sergisi dün açıldı.

11 Ocak 2016 Pazartesi 22:04
1994 yılı gazete manşet sergisi açıldı

Çorum Belediyesi'nin, 1994 yılında Çorum'da çıkan gazetelerin manşetlerinin yer aldığı sergisi dün açıldı. 

10 Ocak Gazeteciler Günü etkinlikleri kapsamında Çorum Belediyesi Sanat Galerisi ve Müzesi'nde gerçekleşen serginin açılışı öncesinde konuşan Çorum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Erzen, belediyenin yerel gazetelere destek olduğunu ifade ederek, "Belediye ve yerel gazeteler bir anlamda birlikte çalışıyorlar. Belediyeye basına verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmanın ardından serginin açılış kurdelesini Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Erzen, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Özüdoğru ve İl Müftü Yardımcısı Selahattin Bozkurt birlikte kestiler.

Başkan Külcü ve beraberindekiler daha sonra sergide yer alan gazeteleri tek tek incelediler.
Açılışa katılan gazetecilere ajanda ve kalem hediye edilmesinin ardından tören kokteyl ile sona erdi. 
Çorum Hakimiyet, Çorum Haber, Yenigün ve Merhaba Gazeteleri'nin birinci sayfalarının yer aldığı sergi 16 Ocak Cumartesi akşamına kadar açık kalacak. 

Dönemin gazetelerinde dikkat çeken bazı manşetler ise şöyle: 
"Üniversitemiz Hayırlı Olsun",  "Müslümana Deri Eziyeti", "Selamünaleyküm Demeyeceksiniz", "Fakülte İnşatları İhale Aşamasında", "Çorum Susuzluktan Kıvranıyor", "Başkan, Arif Ersoy", "Havaalanı Pist Dolgusu Bu Yıl İhale Edilecek", "Çorum'dan Kuzey Iraklı Türkler Yardım Eli", "Evren Şerefine Sıkı Denetim"

Son Güncelleme: 11.01.2016 22:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.