Açık Hava Sinemaları başlıyor

Belediye “Açık Hava Yaz Sinemaları” etkinliği düzenliyor.

11 Ağustos 2017 Cuma 16:33
 Açık Hava Sinemaları başlıyor


Çorum Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında etkinliklerini sürdürüyor. Birbirinden güzel etkinlikleri Çorum halkıyla buluşturan Belediye, bu kez de kültürümüzde nostaljik bir yeri olan “Açık Hava Yaz Sinemaları” etkinliği düzenliyor. Bir hafta sürecek olan Açık Hava Yaz Sinemalarında birbirinden güzel 7 film gösterilecek.


Çorum’da sinemanın her dönem vatandaşların rağbet gösterdiği bir eğlence türü olduğunu belirten Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, “Önceki yıllarda düzenlediğimiz açık hava sinema günleri büyük ilgi gördü. 14 Ağustos pazartesi günü başlayacak olan ve bir hafta boyunca Atatürk Anadolu Lisesi bahçesinde devam edecek olan açık hava sinema gösterilerine tüm halkımızı bekliyoruz. Birbirinden güzel filmler Çorumlu sinemaseverleri bekliyor.” dedi.


Zeki Gül, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenecek olan “Açık Hava Yaz Sinemaları” etkinliği kapsamında gösterilecek olan bütün filmlerin ücretsiz olduğunu sözlerine ekledi.


Son Güncelleme: 11.08.2017 16:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.