Bidergi’nin 7. sayısı çıktı

Bidergi’den “Kardeşlik” vurgusu Yayınlandığı günden beri içeriği...

03 Kasım 2015 Salı 16:11
 Bidergi’nin 7. sayısı çıktı

Bidergi’den “Kardeşlik” vurgusu Yayınlandığı günden beri içeriği ve tasarımı ile her kesimden insanın beğenisini kazanan Bidergi, 7. sayısı ile okuyucusuyla buluştu. Kardeşlik vurgusu ile tasarlanan derginin kapağı ise oldukça dikkat çekici. 

Çorum’a dergicilik alanında farklı bir bakış açısı sunmak amacıyla yayın hayatına başladıklarını söyleyen Bidergi Kurumsal İletişim Sorumlusu Emine Hacer Bilgin, “Bidergi, artık Çorum’un dergisi haline geldi. Titizlikle hazırladığımız her sayıyı okuyucularımızla buluşturmak için sabırsızlanıyoruz. Okuyucularımızdan bizlere gelen yorumlar da daha iyi dergi çıkarmada motivasyon kaynağımız oluyor.” dedi.

7. sayıda yer alan konular hakkında da bilgiler veren Emine Hacer Bilgin, Bidergi okurlarının dergide yer alan konuları bir solukta okuyacağına inandığını söyledi. Bilgin,  “Hitit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Evkuran’ın “Babalar, Kızlar ve Anneler” adlı sıradışı yazısı, radyo dünyasının en tanınmış isimlerinden Talha Bora Öge nam-ı diğer Gölge ile yaptığımız söyleşi, Emrah Kekilli “KCK Kıskacında Kürt Sorunu”, Prof. Dr. Mete Dolapçı “Organ Bağışının Önemi” Çorum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan ile yaptığımız keyifli röportaj, Osmanlı Arşivleri Uzmanı Hacı Haldun Şahin “Güneydoğu Buhranı Bir Küresel Oyun” konularını yeni sayımızda bulabilirsiniz, dedi.

Tüm okurların görüşlerini önemsediklerini, her türlü eleştiri ve öneri için kendilerine ulaşabileceklerini belirtti.

Son Güncelleme: 03.11.2015 16:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mehmet 2015-11-04 07:30:41

mustafa ercan varsa bu dergide hiç bir şey yok demektir.