ÇEKVA ve ÇESİAD birlikte kutluyor

Çorumlu Eğitimci Sanayici İşadamları Dayanışma Derneği (ÇESİAD) ile Çorum Eğitim ve Kültür...

15 Nisan 2014 Salı 09:46
 ÇEKVA ve ÇESİAD birlikte kutluyor


Çorumlu Eğitimci Sanayici İşadamları Dayanışma Derneği (ÇESİAD) ile Çorum Eğitim ve Kültür Vakfı Yönetim Kurulu, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ı makamında ziyaret etti.

Poyraz’a yapılan hayırlı olsun ziyaretine ÇESİAD Başkanı Ahmet Lapacı, Başkan Yardımcısı Muzaffer Canıdemir, ÇEKVA Genel Müdürü Erdal Karslı, ÇESİAD yönetiminden Mehmet Yıldırım, Tahsin Özcan, ÇEKVA Eğitim Sorumlusu Fatma Çifteci ve ÇESİAD Dernek Sekreteri Büşra Yaşar katıldı.

Ziyaret sırasında Belediye Başkanı Poyraz'a Çorum leblebisi hediye edildi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Poyraz, ÇESİAD ve ÇEKVA yönetimine teşekkür etti.

Poyraz’a yapılan ziyaretin ardından yeniden Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcılığına seçilen hemşehrimiz Şenol Çetin ziyaret edildi.








Son Güncelleme: 15.04.2014 09:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.