Hizmet içi eğitimler başladı

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü talebi doğrultusunda; İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve bağlı birimlerinde...

04 Mayıs 2015 Pazartesi 14:47
 Hizmet içi eğitimler başladı


İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü talebi doğrultusunda; İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve bağlı birimlerinde görev yapan personele yönelik olarak hizmet içi eğitimler başladı.


4-6 Mayıs 2015 tarihleri arasında ‘Halkla İlişkiler ve Davranış Kuralları’, ‘Mobbing’ , ‘Etik Eğitimi’, ‘5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu’, ‘Taşınır ve Taşınmaz Mal Yönetmeliği’, ‘4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu ve Bu Kanuna Yönelik İkincil Mevzuat Konuları’ ile ‘4735 Sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanunu ve bu Kanuna Yönelik İkincil Mevzuat’ konularında görev alanlarına göre bütün personele Çorum Müze Müdürlüğü Konferans Salonu'nda hizmet içi eğitim verilecek.


Eğitimler ilgili bilgi veren İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Özüdoğru, “Eğitimi  Bakanlığımız Araştırma ve Eğitim Genel Müdürlüğü düzenlemekte olup, Halkla İlişkiler ve Davranış, Etik Eğitimi Mobbing konuları Bakanlığımız Başmüfettişi Hülya Muratlı, 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi Kontrol Kanunu, Mali Hizmetler Uzmanı Hatice Keskin, Taşınır Taşınmaz Mal Yönetmeliği Şube Müdürü Şerafettin Aydemir, 4734 ve 4735 Sayılı Kamu İhale Kanunları ve bu Kanunlara Yönelik İkincil Mevzuat Konuları Mali Hizmetler Uzmanı Murat Karasu tarafından işlenecektir.


Bu eğitim, Müdürlüğümüz ve bağlı birimlerde çalışan personelin sorumlu oldukları alanlarda önemli katkılar sağlayacaktır.” dedi.



Son Güncelleme: 04.05.2015 14:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.