İki yazar okurlarla söyleşti

Mersin’de yaşayan Kişisel Gelişim ve İletişim Uzmanı Saadet Atalay ile Çorumlu...

20 Haziran 2015 Cumartesi 16:24
 İki yazar okurlarla söyleşti


Mersin’de yaşayan Kişisel Gelişim ve İletişim Uzmanı Saadet Atalay ile Çorumlu Araştırmacı-Yazar Selahattin Aydemir, söyleşi ve imza günü düzenledi.


Turuncu Kitabevi’nde düzenlenen söyleşi ve imza günü programına Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Vatan Partisi İl Başkanı Mehmet Patlar , ADD Şube Başkanı Uğur Demirer ve kitap severler katıldı.


Kişisel Gelişim ve İletişim Uzmanı Saadet Atalay ‘Hayatınız Kaç Pencere’, Araştırmacı-Yazar Selahattin Aydemir ise ‘Soykırım Suçlusu Ermenistan Af Dile’ isimli kitabının tanıtımını yaptı.


Etkinlikte Aydemir, Atalay ve Candan birer konuşma yaptı.


Araştırmacı-Yazar Selahattin Aydemir ‘Soykırım Suçlusu ERMENİstan, AF dile’ adlı kitabı hakkında bilgi verdi.


Kişisel Gelişim ve İletişim Uzmanı Saadet Atalay ise, ’’ 22 yıldır emniyet teşkilatında çalışıyorum. Ankara’da siyaset bilimi konusunda yüksek lisans yapıyorum. Ahıska Türk’üyüm. Çorum’da çok  Ahıska Türk’ü var. Çorum’u çok sevdim.’’ Dedi.


Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan da,’’ Kitap yazmak çok ciddi emek istiyor. Biz elimize alıp iki saatte bitiriyoruz. Ermeni meselesi Selahattin hocamın yıllardır üstünde durduğu bir konu. Hassasiyetinden dolayı teşekkür ediyorum. İmza gününüz inşallah hayırlara vesile olur.’’ Diye konuştu.


Yazarlar okurlarına kitaplarını imzaladı.




Son Güncelleme: 20.06.2015 16:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.