Polisler için sahne alacak

Çorum Belediyesi, Emniyet Teşkilatı’nın 169. Yıldönümü nedeniyle Orhan Hakalmaz konseri...

10 Nisan 2014 Perşembe 18:17
 Polisler için sahne alacak


Çorum Belediyesi, Emniyet Teşkilatı’nın 169. Yıldönümü nedeniyle Orhan Hakalmaz konseri düzenliyor. Yarın akşam 19.30’da Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek olan konsere Çorumlular davetli.

Türk Milletinin huzurunu ve güvenliğini sağlamak için, ülkemizin dört bir yanında hiçbir fedakârlıktan kaçınmadan görev yapan Türk Polisi’nin çok zorlu bir görevi ifa ettiğini belirten Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, polis teşkilatının kuruluşunun 169. yıldönümünü kutladı. Çorum polis teşkilatına yönelik düzenledikleri konsere tüm Çorum halkının da davetli olduğunu belirten Külcü, “Polis teşkilatımızın kahraman mensuplarına yönelik Çorum Belediyesi olarak her türlü desteği veriyoruz. Geçtiğimiz yıl yine Polis haftasında emniyet güçlerimize aileleriyle birlikte eğlenebilecekleri bir program hazırlamıştık. Bu dönem de kahramanca görev yapan tüm polislerimizi unutmayarak Türk Halk Müziği’nin güçlü isimlerinden Orhan Hakalmaz’ı onlarla buluşturuyoruz. Konsere tüm Çorum halkını da davet ediyoruz.” dedi.








Son Güncelleme: 10.04.2014 18:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.