Polislere özel konser

Çorum Belediyesi’nin Emniyet Teşkilatı’nın 169. Yıldönümü nedeniyle düzenlediği Orhan Hakalmaz konseri...

12 Nisan 2014 Cumartesi 12:57
 Polislere özel konser


Çorum Belediyesi’nin Emniyet Teşkilatı’nın 169. Yıldönümü nedeniyle düzenlediği Orhan Hakalmaz konseri geçtiğimiz Cuma akşamı gerçekleştirildi.


Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen konsere Vali Sabri Başköy ve eşi Fatma Başköy, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, İl Emniyet Müdürü H.İbrahim Doğan, vali yardımcıları, diğer protokol üyeleri, Emniyet Teşkilatı mensupları ve aileleri ile vatandaşlar katıldı.

Halkın yoğun ilgi gösterdiği ve söylediği türküler ile renkli görüntülere sahne olan Orhan Hakalmaz konseri izleyicilerin oldukça beğenisini kazandı. Konser sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül ve İl Emniyet Müdürü H.İbrahim Doğan, günün anısına Orhan Hakalmaz’a teşekkür plaketi ve çiçek takdim ettiler.


Türk Milletinin huzurunu ve güvenliğini sağlamak için, ülkemizin dört bir yanında hiçbir fedakârlıktan kaçınmadan görev yapan Türk Polisi’nin çok zorlu bir görevi ifa ettiğini belirten Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, polis teşkilatının kuruluşunun 169. yıldönümünü kutladı. Külcü, “Polis teşkilatımızın kahraman mensuplarına yönelik Çorum Belediyesi olarak her türlü desteği veriyoruz. Geçtiğimiz yıl yine Polis haftasında emniyet güçlerimize aileleriyle birlikte eğlenebilecekleri bir program hazırlamıştık. Bu dönem de kahramanca görev yapan tüm polislerimizi unutmayarak Türk Halk Müziği’nin güçlü isimlerinden Orhan Hakalmaz’ı onlarla buluşturduk.” Dedi.









Son Güncelleme: 12.04.2014 18:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.