Tahta Çanak tiyatro oyununa yoğun ilgi

Çorum Belediyesi tarafından getirilen Tahta Çanak isimli tiyatro oyunu büyük ilgi gördü.

26 Ocak 2016 Salı 14:58
 Tahta Çanak tiyatro oyununa yoğun ilgi

Çorum Belediyesi tarafından getirilen Tahta Çanak isimli tiyatro oyunu büyük ilgi gördü. 

Belediye Basın Birimi'nden yapılan açıklamaya göre, Çorum Belediyesi 2016 yılında da çeşitli kültür-sanat etkinliklerini Çorumlularla buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda Çisel Ceylan’ın yazdığı ve ünlü oyuncular Selahattin Taşdöğen ve Yaşar Üzer başta olmak üzere Mehmet Elmas, Arkın Gelenbe, Belma Mamati ve Irmak Bayrakdaroğlu’nun rol aldığı Tahta Çanak isimli oyun tiyatro severlerle buluşturdu. 

Oyun kaybolan değerlerimiz olan büyüklere saygıyı işlemeye, sakarlıklarından bıktıkları babalarını huzur evine göndermek isteyen aileyi konu alan Tahta Çanak adlı tiyatro gösterisini Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Mustafa Ercan, Zabıta Müdürü Mustafa kanat ve çok sayıda tiyatro sever izledi. 

Gösteri sonunda Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan ünlü oyuncu yönetmen Selahattin Taşdöğen'e Çorum'un simgesi olan Saat Kulesi'nin maketini hediye etti.

Son Güncelleme: 26.01.2016 15:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.