Dr. Ayhanım Tümtürk veda etti

Göğüs Hastalıkları Hastanesi Yöneticisi ve Sağlık Sen Şubesi Başkan Vekili Dr. Ayhanım Tümtürk, Çorum’dan ayrıldı.

01 Temmuz 2015 Çarşamba 12:39
 Dr. Ayhanım Tümtürk veda etti


Göğüs Hastalıkları Hastanesi Yöneticisi ve Sağlık Sen Şubesi Başkan Vekili Dr. Ayhanım Tümtürk, Çorum’dan ayrıldı.


Sağlık-Sen Çorum Şubesi Basın ve iletişim Başkan Yardımcısı Hacı Nuri Lafcı Dr.Ayhanım Tümtürk’ün eşinin Ankara’da çalışmaya başlaması nedeniyle sendika ve idarecilik görevlerinden ayrılarak Çorum’a veda ettiğini bildirdi.


Ayhanım Tümtürk’ün hep hatırlacağını belirten Lafcı, ”Doktorluk yaptığı Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, yöneticilik yaptığı Çorum Bölge Göğüs Hastalıkları Hastanesinde ve sendikamızda sempatisi, samimiyeti, çalışkanlığı, ilkeleri ve mütevaziliğiyle, taraflı, tarafsız insanların sevgi, saygı ve takdirini kazanmış birinin Çorum’dan ayrılışını bir kayıp olarak görüyoruz. Birlikte çalıştığı insanların takdirini, sevgisini ve saygısını kazanarak, arkasında hoş bir sada bırakarak gitmesinin de herkese nasip olmayacak bir güzellik olduğunu düşünüyoruz. Öyle gidenler olmuştur ki arkasından bayram edilmiş, öyle gidenler de olmuştur ki arkasından hep iyilik ve güzellikle hatırlanmıştır. Dr. Hanım her insanın gitmek isteyebileceği bir güzellikte gitmiştir. Bu nedenle kendisini hep arayacağız ama unutmayacağız. Yolun açık olsun.”



Son Güncelleme: 01.07.2015 12:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.