Rektör Tıp’tan memnun

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Tıp Fakültesi’nin gelişme trendinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

14 Eylül 2018 Cuma 17:55
Rektör Tıp’tan memnun

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Tıp Fakültesi’nin gelişme trendinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Rektör Alkan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurcan Baykam ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mete Dolapçı ile birlikte fakültede düzenlenen Akademik Genel Kurul Toplantısı’na katılarak fakülte öğretim elemanlarıyla bir araya geldi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mete Dolapçı, fakülte bünyesinde verilen eğitim hakkında bilgi vererek, Tıp Fakültesi olarak hızlı bir ilerleme kaydettiklerini ve sağlık konusunda önemli bir hizmet verdiklerine inandığını vurguladı.

Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan da, üniversitenin sağlık alanında yaptığı her türlü çalışmalarla büyümeye devam ettiğini belirterek, Sağlık Bakanlığı ile ortak kullanım anlaşması ile birlikte hemen her türlü branşta pek çoğu ilk olan çok sayıda operasyon ve tedavinin, konusunda uzman öğretim üyeleri ile birlikte hastanedeki hekimler tarafından gerçekleştirildiğini söyledi.

Konuşmasının devamında toplam 155 öğretim elemanına sahip olan Tıp Fakültesi’nde iki Araştırma Görevlisi’nin uzmanlık eğitimini tamamlayarak Uzman Hekim olarak çalışmaya başladığını belirten Alkan, elde edilen bu başarının Tıp Fakültesi’nin ne denli geliştiğinin ve olgunlaştığının somut bir göstergesi olduğunu vurguladı. Alkan, fakülte bünyesinde başarılı çalışmaların her alanda artarak devam edeceğine inandığının altını çizerek, yapılan başarılı çalışmalardan dolayı emeği geçen herkese teşekkür etti.

Son Güncelleme: 14.09.2018 18:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.