Ünlü ilaç firması yetkilileri Sungurlu'da

Abdi İbrahim firması yetkilileri Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama Programı öğrencileri bir araya geldi

12 Ekim 2017 Perşembe 14:11
Ünlü ilaç firması yetkilileri Sungurlu'da

Türkiye’de ilaç sektörünün en önde gelen firması olan Abdi İbrahim firması yetkilileri ile Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama Programı öğrencileri bir araya geldi.

Sungurlu Meslek Yüksekokulunda düzenlenen etkinlikte, Yüksekokul öğrencilerinin derslerde aldığı teorik bilgileri gerçek hayatla birleştirerek pratiğe dönüştürmeleri, iletişim becerileri kazanmaları, öz güvenlerinin gelişmesi, mesleklerini her yönüyle tanıyıp, kişisel gelişimlerini artırmaları, iş dünyasını tanımaları, öğrencilerin farkındalıklarının artırılması hedeflenmiştir. Bilindiği gibi her yıl büyümekte olan ilaç sektörü ve ilerleyen teknoloji ile birlikte sağlık alanındaki gelişmeler Tıbbı Tanıtım ve Pazarlama Programının önemini artırmış olup, bu bölüm mezunlarına ihtiyaç artış göstermektedir.


Düzenlenen etkinlikte, Abdi İbrahim Firması Karadeniz Bölge Müdürleri Erdoğan Başar ve Ömer Seyhan, Tıbbi Tanıtım Temsilcileri Arif Hikmet Satır ve Bekir Çınar tecrübelerini öğrencilere aktardılar. Düzenlenen programda öncelikle Abdi İbrahim firması hakkında bilgi verilmiş, çalışma koşulları anlatılmıştır. Mezuniyet sonrası iş başvurularını yaptıktan sonra firma olarak mülakatta dikkat edilen hususlar ve tıbbi tanıtım temsilcisi olarak göreve başladıktan sonra ilaç tanıtımı ve satışını gerçekleştirmek amacıyla doktor ziyareti, eczane ziyareti hakkında bilgiler ve iş deneyimleri ayrıntılı bir şekilde öğrencilere aktarılmıştır.


Bilindiği gibi Abdi İbrahim firması, Türk ilaç sektörüne 1912 yılından bu yana yön veren, iyileştirme misyonuyla hareket eden bir kuruluş olmanın sorumluluğunu taşımaktadır. Ayrıca vizyonu, dinamik yapısı ve çağdaş görünümü ile sektörde liderliğini sürdürmektedir. Türkiye dışında 8 ülkede faaliyet gösteren Abdi İbrahim, Avrupa Birliği ülkelerinden Kanada’ya, Kuzey Afrika’dan Asya’ya olmak üzere 50 ülkeye ihracat gerçekleştirmekte, yaklaşık 3.500 nitelikli çalışanıyla Türk ilaç sektöründe en yüksek istihdamı yaratmaktadır. Şirket, sektörün en geniş pazarlama ve satış kadrosuyla da öne çıkmaktadır. Abdi İbrahim, 30’a yakın lisansörle çalışmasının yanı sıra kendi ürünlerini de geliştirmekte olup, 180’i aşkın markası ve yaklaşık 350 ürünüyle, sektörün en geniş ürün portföyüne sahiptir. Antianemik, antibakteriyel/antiviral, dermatoloji, endokrin ve metabolizma, gastrointestinal, kardiyovasküler, NSAI ve miyorölaksanlar, oftalmoloji, sinir sistemi, solunum sistemi, ürogenital sistem ve bunlara ilave olarak takviye edici gıda ürünleri, vitamin ve mineraller olmak üzere toplam 13 tedavi alanında hizmet sunmaktadır. 2003 yılından bu yana Türk ilaç sektöründe liderliğini koruyan Abdi İbrahim; 2020 vizyonu doğrultusunda uluslararası pazarlardaki etkinliğini her geçen gün artırmakta, ulusal güçlü liderliğinin yanı sıra dünyanın en büyük 100 ilaç şirketi arasında yer alma hedefiyle faaliyetlerini aralıksız olarak sürdürmektedir.








SUNGURLU










Son Güncelleme: 12.10.2017 14:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
slm 2017-10-12 14:21:37

güzel haber ve gelişme. anladığım kadarıyla ilaç mübessilliğinin okulu bu ,önceden her meslekten alıyorlardı şimdi profösyonelleşmiş oluyor herhalde.