‘1 Kasım dönüm noktası’

AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Ahmet Sami Ceylan...

13 Ekim 2015 Salı 16:06
 ‘1 Kasım dönüm noktası’


AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Ahmet Sami Ceylan, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Üçdutlar Caddesi, Ulu Camii çevresi, Çöplük Çarşısı Paşa Hamamı civarı, Rus Pazarı ve çevresinde esnafı ziyaretleri gerçekleştiren Ceylan, hem sorun dinledi hem de 1 Kasım seçimleri için esnafın desteğini istedi.


Yapılan açıklamaya göre, beraberinde AK Parti İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, İl Genel Meclisi üyeleri ve Gençlik Kolları üyeleri ile esnaf gezilerini sürdüren Ceylan, esnafın da yoğun ilgisiyle karşılaştı.


AK Parti'nin yeni dönem için hazırladığı seçim beyannamesi ve yeniden iktidara geldiklerinde uygulayacakları projeler hakkında bilgiler veren Ceylan, 1 Kasım seçimlerini yüzyılın seçimi olarak niteleyerek, bu seçimde istikrar ve güven ortamının devam edip etmeyeceği ya da Türkiye'nin eski karanlık günlerine dönüp dönmeyeceğinin oylanacağını dile getirdi.


Huzurun olması için istikrar ve güven ortamının olması gerektiğini vurgulayan Ceylan, "İstikrar ve güvenin olmadığı yerde hiçbir şey olmaz. 13 yıldır iktidarız. Hayal edilemeyen reformları yaptık. Yapılamaz denilenleri başardık. 7 Haziran'da millet bir uyarı verdi. Bu uyarıyı aldık, iç muhasebemizi yaptık. 1 Kasım'dan sonra da yolumuza devam edeceğiz" dedi.


1 Kasım seçimlerinde esnafın desteğini isteyen Ceylan, terör belasından kurtulmak, yeniden huzura, istikrara, güven ortamına kavuşmak için ülkenin AK Parti iktidarına ihtiyaç duyduğunu, 13 yıldır ülke için, Çorum için son derece güzel hizmetler üreten AK Parti'nin 1 Kasım'da tek başına ve güçlü bir şekilde iktidar olması gerektiğinin altını çizdi.


Ceylan, kazanımların, hizmetlerin, büyük projelerin devamı için iktidarın tek partiden oluşması gerektiğini, tek başına iktidar olabilecek tek partinin de AK Parti olduğunu savundu. Ceylan, 1 Kasım seçimlerinin bir milat, bir dönüm noktası özelliğini taşıdığını kaydetti.

Son Güncelleme: 13.10.2015 17:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.