AK Parti'de gündem Arakan

AK Parti bayramlaşmasında daha çok Arakan'daki zulüm konuşuldu

03 Eylül 2017 Pazar 00:07
AK Parti'de gündem Arakan

MUSTAFA DEMİRER

AK Parti İl Teşkilâtı’nda bayramlaşma merasimi bayramın ikinci günü gerçekleştirildi.

AK Parti Çorum Milletvekilleri Salim Uslu, Ahmet Sami Ceylan, Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Teşkilat Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım, Sağlık eski Bakan Yardımcısı Çorum eski Milletvekili Agah Kafkas, AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, Gençlik Kolları Başkanı Burak Köse, ilçe başkanları, belediye başkanları ve teşkilat yöneticilerinin hazır bulunduğu bayramlaşma programına Arakan’da Müslümanlara yaşatılan katliamlara dikkat çekildi.

BAYRAMLAŞMADAN NOTLAR

İktidar partisinde bayramlaşmaya katılım yoğun oldu. AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, vekilleri alkışlattı. Karadağ, açış konuşmasının hemen ardından ilk sözü şehir dışına çıkacağını belirten Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye verdi. Külcü konuşmasını yaptıktan sonra partiden ayrıldı. Milletvekili Ahmet Sami Ceylan da Karadağ’a bayram morali verilmesi için teşkilatlardan alkış istedi. Bayramlaşmanın önemli konuğu Agah Kafkas oldu. Milletvekilleri Ceylan, konuşmasında Agah Kafkas ve Salim Uslu’dan ‘ağabey’ diye hitap etti. Ceylan, Kurt ve Uslu konuşmalarını kısa tuttu.

ZULME ERDOĞAN KARŞI DURUYOR

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, dünyada mazlumların yaşadığı zulme karşı duruş sergileyen tek liderin Recep Tayyip Erdoğan olduğunu söyledi.

Karadağ, "Milletvekillerimizle Çorum’un sorunlarını her ay periyodik olarak oturup konuşuyoruz. Bu nedenle asıl alkışı vekillerimiz hak ediyor.Çorum’da her seçimde Türkiye ortalamasının üzerinde oy oranına sahip oluyoruz. Her yeni seçimde bir öncekinden daha fazla oy almamız gerekiyor. İlk seçimde hedefimiz tüm belediyeleri kazanmak. AK Parti Teşkilatlarında görev alan her arkadaşımız hem seçimi hem gönülleri kazanmalı.” dedi.

HERKES KENDİSİNİ ÇEK ETSİN


AK Parti Merkez İlçe başkanı Erhan Akar’ın İslam coğrafyasında yaşanan zulme dikkat çeken konuşmasının ardından Sağlık eski Bakan Yardımcısı Agah Kafkas değerlendirmelerde bulundu.


İslam coğrafyasında akan kana, gözyaşına, zulümlere karşı çıkan tek ülkenin Türkiye olduğunu belirten Kafkas, “İslam coğrafyasında akan kandan içimiz ağlıyor. Ancak müslamanlar Allah için, toplum için, inanç ve değerlerimizi için kendilerini çek etmeli. Değerlerimiz için ne yapıyoruz? Başta biz, biz olmalıyız. Recep Tayyip Erdoğan’ın bir sözü var. Bu millet ümmetin sigortasıdır.” dedi.


Başkan Muzaffer Külcü’nün metal yorgunluğu sözünü hatırlatan Kafkas, “Metal yorgunluğu kime denilmesinden öte her birey ben de varım diyebilmeli. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 51’le çıtayı yükselttik. Millete, kendimize ve inancımıza güvenerek çıtayı yüzde 51’e çıkardık. AK Parti ile milletimiz arasında haysiyetli bir ilişki vardır. Her birimiz kendimizle hesaplaşıp yenilenmeliyiz. Metal yorgunluğu kendimize ne kadar bulaştı diye bakılmalı. Adam gibi muhalefet yapamayan Kılıçdaroğlu’nun yaptığı adalet yürüyüşünü 20 yıl önce yaptık, daha fazla teveccüh gördük. Muhalefeti ellerine yüzlerine bulaştırdılar. Ülkeyi jurnalleyen kişiyi cezaevinde ziyaret ederek, yol üstünde bir kahvehaneye uğrayan bir muhalefet var. Bizim en büyük rakibimiz yine kendimiz. Anadolu’nun köylüleri iktidar olamaz dediler. Cumhurbaşkanı olamaz dediler. Millet tüm oyunlarını bozdu. Allah bizi milletimizin ayarları ile hareket etmekten uzaklaştırmasın. Bu bizim haysiyet, onur ve namus mücadelemizdir. Türkiye’nin beka sorunudur.  Teferruatlar yerine sevgi, saygı ve insan olmakta buluşalım.” şeklinde konuştu.


HESAPLARI AK PARTİ BOZACAK


AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım, dünyada yaşanan zulümleri dillendiren Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lidere sahip olmaktan dolayı Allah’a şükrettiklerini söyledi.


Dünyanın kurtuluşuna vesile olmak için AK Parti’nin bir, diri ve iri olması gerektiğini vurgulayan Yıldırım, şöyle devam etti: “Egemen güçlerin hesaplarını AK Parti bozacaktır. Dostları sevindiren düşmanları çatlatan bir kongre süreci yaşıyoruz. Türkiye Müslümanların bekasıdır. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 51’i aşarsak büyük Türkiye oluruz. Ayak kaydırma, çekememezlik, kişisel hesaplar yapılırsa Türkiye kaybeder.”


AK PARTİ MİLLET İÇİN VAR

AK parti Çorum Milletvekilleri Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Ahmet Sami Ceylan ve Salim Uslu da, Türkiye’nin 2019, 2023 ve 2071 hedeflerine doğru kilitlendiğini belirterek, AK Parti’nin demokrasi, toplum ve kalkınma için hizmet yarışı yaptığını ifade ettiler.





Son Güncelleme: 03.09.2017 18:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.