Başkan sorun dinledi

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Başpınar ve Gürpınar Mahallelerini gezerek...

06 Temmuz 2014 Pazar 14:19
 Başkan sorun dinledi


Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Başpınar ve Gürpınar Mahallelerini gezerek vatandaşların talep ve sıkıntılarını dinledi. 

Başkan Şahiner mahalle ziyaretlerinde halkının sorunlarını yerinde görme fırsatı bulduklarını, onların fikirlerini aldıklarını ve Sungurlu halkı ile sürekli istişare ettiklerini, bu istişarelerin ise çalışmalarına yön verdiğini belirtti.

Ben ve tüm çalışma arkadaşlarım, sizler gibi Sungurluyu, ilçemin güzel insanlarını, hiçbir ayırım yapmaksızın karşılıksız seviyoruz diyen Şahiner, “Bugünde ilçemizin Başpınar ve Gürpınar Mahallelerinin bazı bölümlerini gezerek vatandaşlarımızla birlikte olduk. Mahalledeki insanlarımızın göstermiş olduğu misafirperverliğe ve ilgiye ayrıca teşekkür ederim” dedi.






İHA

Son Güncelleme: 06.07.2014 14:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.