CHP'ye Sungurlu'da yoğun ilgi

Seçim çalışmalarını sürdüren CHP Milletvekili adayları, Sungurlu'da gördükleri yoğun ilgiden memnun oldu.

10 Haziran 2018 Pazar 16:46
CHP'ye Sungurlu'da yoğun ilgi

CHP Sungurlu’da seçim çalışması yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayları Tufan Köse, Burçin Solmaz Polat, Gürsel Yıldırım, Mehmet Tahtasız, İl Başkanı Eray Tüfekçi, İl ve İlçe kadın kolları Sungurlu’yu ziyaret etti.

Çorum CHP heyeti, Sungurlu İlçe Başkanı Ali Erayhan ve teşkilat yöneticileri tarafından karşılandı.

Yapılan açıklamaya göre, CHP seçimlerle ilgili yaptığı istişarenin ardından esnaf ziyareti yaptı. Esnafın beklenti ve sorunlarını dinleyen CHP Milletvekili adayları 24 Haziran’dan sonra CHP iktidarında Sungurlu’nun kalkınmadan payını alacağını, hak ettiği değeri CHP iktidarında mutlaka göreceğini savundular.

İlçe pazarında seçim çalışması yapan CHP adayları, daha sonra Gökçam Köyü, Çavuş Köy ve Şeker Hacılı köyünde seçim çalışmalarını sürdürdüler.

CHP adayları, “Çiftçimiz köylümüz hiç merak etmesin Mazot 3.00 lira olacak üretim artacak bu yokluk ve yoksulluk bitecek.” diye konuştular.

Son Güncelleme: 10.06.2018 17:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.