‘Devlet acziyete düşürüldü’

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Av. Bekir Çetin, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’a...

01 Nisan 2015 Çarşamba 17:38
 ‘Devlet acziyete düşürüldü’


Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Av. Bekir Çetin, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’a yapılan hain saldırıyı kınadı. Çetin, “Ülkemizin en büyük adliye binasında bir cumhuriyet savcımızın dahi can güvenliğini sağlayamayan emniyet ve istihbarat teşkilatlarımızın durumu aslında devletimizin düşürülmüş olduğu acziyetin en büyük delilidir.” dedi.


“Terör örgütünün eylem planlarını öngöremeyen, adliye koridorlarına taşınan örgüt bayraklarını ve silahları tespit edemeyen istihbarat birimleri acaba ne için çalışmaktadır?” diye soran Çetin, açıklamasında, “Adliye binasındaki odasında cumhuriyet savcısını koruyamayan devletin sokaktaki vatandaşın can güvenliğini nasıl sağlayacağı sorusu ise vatandaşımızın aklındadır.


Cumhuriyet savcımızın şehit olduğu bir olayda operasyonu gerçekleştiren polisleri başarılı bir operasyon gerçekleştirdiklerinden bahisle tebrik eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı anlamakta ise millet olarak güçlük çekmekteyiz.


Bu olayda akıtılan kan Türk milletinin, Türk adaletinin kanıdır. Teröristlerle masaya oturduklarını söyleyenlerin de aynı şekilde elleri bu kana bulamıştır. Zira terör örgütlerinin isimlerinin nezdimizde hiçbir önemi bulunmamaktadır.


Türk milleti adliyede savcımızı, gönderimizde bayrağımızı, üniversitelerde Fırat’ımızı, Süleyman Şah türbesinde vatan toprağımızı koruyamayan AKP'yi affetmeyecek, demokratik hesabı 7 Haziran'da mutlaka soracaktır.


Görevi başındayken hainlerin saldırısıyla şehit düşen Savcı Mehmet Selim Kiraz'a Cenab-ı Allah'tan rahmet; ailesine ve hukuk camiasına sabır ve başsağlığı diliyorum.” ifadelerine yer verdi.




Son Güncelleme: 01.04.2015 17:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
herhangi biri 2015-04-02 03:19:06

asıl ben sizi merak ediyorum.seçimden sonra şayet kaybederseniz (daha doğrusu halk bu söylediklerinize itibar etmez ve sizleri iktidar yapmazsa) siz ne yapacaksınız. bu tarz konuları siyasi malzeme yapmak yerine açıkça teröre karşı olduğunuzu söylemekle yetinseydiniz kafi gelirdi. bir avukat olarak siz de biliyorsunuz ki bu yaşanan olay adliyelerin güvenliğini, en önemlisi de avukatların sahip olduğu hakları tartışılır hale getirecek.