İki numaralı koltuk hemşehrimize

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin iki numaralı koltuğunun Çorumlu Doç. Dr. Asım Balcı'ya emanet edilmesi gündeme geldi.

19 Nisan 2014 Cumartesi 15:13
 İki numaralı koltuk hemşehrimize


Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin iki numaralı koltuğunun Çorumlu Doç. Dr. Asım Balcı'ya emanet edilmesi gündeme geldi.

Hakimiyet’ten Erol Taşkan imzalı habere göre,  hemşehrimiz Doç. Dr. Asım Balcı'nın Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevine getirileceğine ilişkin haberler, ulusal basının Ankara eklerinde geniş yer buldu.

Henüz resmiyet kazanmayan görevlendirme konusunda, bugüne kadar bulunduğu görevlerdeki başarısıyla hemşehrilerini gururlandıran Doç. Dr. Asım Balcı, hükümetin de değer verdiği önemli bürokratlar arasındaki yerini koruyor.

Sağlık Bakanı Danışmanlığı, TÜRKSAT Koordinatörlügü ve Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreterliği görevlerinin ardından, son olarak Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı olarak hizmetlerine devam eden hemşehrimiz Doç. Dr. Asım Balcı'nın, Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olarak atanması yoğun bir şekilde dillendiriliyor.







Son Güncelleme: 19.04.2014 17:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.