İşte Bakan’ın demiryolu mesajı

AK Parti Çorum Milletvekili Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Cahit Bağcı, partisinin 5.olağan kongresi ve...

26 Ocak 2015 Pazartesi 11:45
İşte Bakan’ın demiryolu mesajı


AK Parti Çorum Milletvekili Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Cahit Bağcı, partisinin  5.olağan kongresi ve çağrı merkezinin açılışı için Çorum'a gelen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'a bir teşekkür mesajı yayınladı.

Bağcı, mesajında şöyle dedi: "Bugün gün boyu Çorum'da birlikte olduğunuz Ulaştırma Bakanımız Sayın Lütfi Elvan'a Çorumumuzu, potansiyellerini, taleplerimizi, sorunlarımızı ve çözüm önerilerimizi bir kez daha anlattık. Kendi potansiyellerini harekete geçirerek bir sanayi şehri olma yolunda ilerleyen Çorum’umuzun önünü açacak öncelikli talebimizin Demiryolu olduğunu tekrar tekrar söyledik. İlgisi, katkısı ve desteği için kendisine teşekkür ederim. Sayın Bakanımız bizim dilimizi ve derdimizi anladı ve talebimize şu cevabı verdi; "Partimizin ve hükumetimizin 2023 Vizyonu ve Hedefleri çerçevesinde Demiryolu yatırımlarımızla Samsun’dan Adana-Mersin'e, Orta Anadolu (Samsun, Çorum, Kırıkkale, Ankara, Konya, Kayseri, Karaman, Aksaray, Adana, Mersin) Hattını Türkiye'nin 2.Marmara Bölgesi yapacağız. Üreterek büyüyecek ve gelişeceğiz" dedi.

AK Parti, Genel Başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu liderliğinde vizyon ve hedef ortaya koyan bir parti olarak milletin umudu olmaya devam edecektir. Durmak yok, yola devam. İşimiz hizmet, gücümüz Millet. Yeni Türkiye Yeni Güç. Hedef 2023. Allah bu ülkenin ve milletimizin birliğini, dirliğini, düzenini, huzur ve güven ortamını bozmasın, bozmak isteyenlere fırsat vermesin. Allah Yar ve Yardımcımız Olsun" dedi.


Rumi Bekiroğlu’nu kutladı


AK Parti Çorum Milletvekili ve Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Cahit Bağcı, AK Parti eski İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan'a teşekkür edip, yeni İl Başkanı Rumi Bekiroğlu’na da başarı dileğinde bulundu.


Hafta sonu gerçekleştirilen 5. Olağan Kongre sonrası bir mesaj yayımlayan Bağcı, “Önceleri Merkez İlçe Başkanlığımızı ve 4 yıldır da İl Başkanlığımızı yapan ve bugün 5. Olağan Kongremizde görevi İl Başkan Yardımcısı ve Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu'na devreden Ahmet Sami Ceylan kardeşime, partimize ve Çorum’a verdiği emeği, hizmetleri ve katkıları için teşekkür ederim. Ceylan ve ekibinin görev yaptığı dönemde partimizin başarısına ve performansına büyük katkısı olmuştur. Allah kendisi hakkında hayırlısını versin. Yolu açık olsun.


Ayrıca bugünkü kongremizde delegelerimiz oyları ile yeni İl Başkanımız seçilen Av. Rumi Bekiroğlu ve ekibini kutlar, üstün başarılar dilerim. İlk hedefimiz 2015 seçimlerinde partimizin Çorum’daki çıtasını hep birlikte daha da yukarı taşımaktır. Allah yar ve yardımcımız olsun.” ifadelerine yer verdi.









Son Güncelleme: 26.01.2015 12:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yani 2015-01-26 12:05:27

Yani demiryoluna en az 8 sene mi var?