İşte bundan sonraki hedef

Yerel siyasetin temsilcileri bundan sonraki hedefin sağlık üniversitesi olduğunu açıkladı

20 Şubat 2018 Salı 19:15
İşte bundan sonraki hedef

Çorum’un sağlık alanında bundan sonraki hedefi belirlendi.

Yerel siyasetin temsilcileri sağlık üniversitesinin kurulması ve veterinerlik fakültesinin hızlandırılmasının sağlanacağını açıkladı.

 AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ve Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan genel bir değerlendirme toplantısı düzenledi.

Yapılan ziyarette, üniversite bünyesinde yer alan ve bu sene öğrenci alımına başlanan Tıp Fakültesi’nde gerçekleştirilen çalışmalar, Veterinerlik Fakültesi’nin aktif hale getirilmesi, üniversitenin gerçekleştireceği muhtelif çalışma ve projelere yönelik istişarede bulunuldu.

Milletvekili Ceylan, amaçlarının Çorum’u sağlıkta cazibe merkezi haline getirmek olduğunu söyledi.

AK Parti İl Başkanı Mehmet  Karadağ da, “Bundan sonraki hedefimiz ise sağlık alanında üniversite bünyesinde yer alan ve açılacak tüm birimleri kapsayacak şekilde Sağlık Bilimleri Üniversitesini kurmak. Bu da olmayacak bir hedef değil.” diye konuştu.

Rektör Alkan ise üniversitenin genel ve tıp alanındaki kat ettiği mesafeyi hatırlatarak, bürokrasi ve siyasetin temsilcilerine katkılarından dolayı teşekkür etti.

Son Güncelleme: 20.02.2018 19:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.