‘Kreş çocukları bile İstiklal Marşı’nı biliyor’

AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Cumhurbaşkanı Adayı Ekmelettin İhsanoğlu’nun İstiklal Marşı’nı bilmemesini...

01 Ağustos 2014 Cuma 15:24
 ‘Kreş çocukları bile İstiklal Marşı’nı biliyor’


AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Cumhurbaşkanı Adayı Ekmelettin İhsanoğlu’nun İstiklal Marşı’nı bilmemesini eleştirdi. “Bu ayıp onun değil, onu cumhurbaşkanı adayı olarak bu milletin önüne çıkaran CHP ve MHP’nin ayıbıdır. Kreşte okuyan çocuklarımız bile İstiklal Marşı’nı şakır şakır okurken, Ekmelettin İnsanoğlu’nun yaptığı gaf değil, düpedüz bilgisizlik ve bilinçsizliktir.” dedi.


İl Genel Meclis üyeleri ile Gurup Toplantısı yapan İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, toplantı öncesi basına açık bölümde gündeme bomba gibi düşen İstiklal Marşı konusunu ele aldı.


Ekmelettin İhsanoğlu’ndan ısmarlama aday olarak bahseden Ceylan, İhsanoğlu’nun İstiklal Marşı konusundaki cahilliğini, milletin değerlerine ne kadar uzak olduğunu gözler önüne serdiğini aktardı.


“Şimdi CHP ve MHP il başkanlarının ne diyeceğini çok merak ediyorum. Andımız kaldırıldığında ortalığı ayaklandıranlar, bugün herhalde Ekmelettin İhsanoğlu’nun adını bir daha ağızlarına almazlar.” Diyen AK Parti İl Başkanı Ceylan, MHP ve CHP’li partilileri tenzih ettiğini, bu ayıbın sadece Ekmelettin İhsanoğlu’nu aday olarak gösteren genel merkezlerin e il başkanlarının ayıbı olduğunu söyledi.


Ceylan, Ekmelettin İhsanoğlu’nun İstiklal Marşı’nı Çanakkale Şehitleri için yazılmış şiir olarak tanımlamasını sözün bittiği yer olarak nitelendiren Ceylan, şöyle konuştu, “İstiklal Marşı’na  Çanakkale Şiiri demesi sözün bittiği yerdir. İhsanoğlu’nun bu milletin geçmişine ve değerlerine ne kadar uzak bir insan olduğunu açıkça görmüş olduk. Bırakın ilkokula giden çocuklarımızı, kreşe giden çocuklarımız bile İstiklal Marşı’nı şakır şakır okurken, Ekmelettin İhsanoğlu’nun yaptığı gaf değil bizzat bilgisizlik ve bilinçsizliktir. MHP ve CHP’li olan Çorumlu kardeşlerimizin bu ayrıntıyı çok iyi değerlendireceğine inanıyorum.” 




Son Güncelleme: 01.08.2014 15:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.