Külcü yenilgiyi kabul etti

CHP adayı Kenan Nuhut, bugün projelerini açıkladı.

12 Mart 2014 Çarşamba 12:44
Külcü yenilgiyi kabul etti

CHP Belediye Başkan adayı Kenan Nuhut, bugün Otel Anitta'da düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında projelerini açıkladı. Toplantıya CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, CHP İl Başkanı Cengiz Atlas, CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere ve meclis adaylarının katıldı.

CHP Milletvekili Tufan Köse, CHP İl Başkanı Cengiz Atlas, CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere ve meclis adaylarının katıldığı toplantıda, ilk olarak İl Başkanı Cengiz Atlas konuştu.

Korkunun ecele faydası yok

Toplantıda ilk konuşmayı yapan CHP
 İl Başkanı Cengiz Atlas, dün genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun söylediği gibi 'Betoncu Muzaffer' diye seslendiği belediye başkanına, “Korkunun ecele faydası yok, 31 Mart’ta Kenan Nuhut başkan olacak. Beni mahkemeye vermiş. Sen bu mahkemelerde aklansan da, milletin gönlünde aklanmadın,. Bunu da 31 Mart’a göreceksin. Değil savcılığa vermek, ne yaparsan yap, ne boyun büktürebilirsin, ne diz çöktürebilirsin, ne de doğru bildiğimi söylemekten beni geri durduramazsın.” diye konuştu. 

Atlas, Külcü’nün Arasta ile ilgili açıklamalarının, Kenan Nuhut’un açıklamalarından çalınmış proje olduğu ileri sürdü. 

Sandıkta hırsızlığa izin vermeyeceğiz

CHP
 Milletvekili Tufan Köse de, “Onlar hırsızlığa ve çalmaya alışıklar” diye suçldağı  AK Partililer’in 30 Mart’ta da alışık oldukları hırsızlığı sandıkta yapmalarına müsaade etmeyeceklerini söyledi. 

İpi biz göğüsledik

 CHP Belediye Başkan Adayı Kenan Nuhut ise, açılış konuşmasında, Çorum’da birlik ve beraberliği sağlayacağını, insanların birbirlerine selam vermez hale geldiğini kaydetti. 

Nuhut, 31 Mart’ta Çorum’da güller açacağını, CHP’nin mitinginde MHP’li, SP’li ve sağ görüşe sahip pek çok insanı gördüğünü, sporcu kimliğinin bu şehirde bütünleşmeyi sağladığını ileri sürdü.  Nuhut iddialarını CHP’nin Çorum’da ipi göğüslediği, yapılan anketlerde CHP’nin önde çıktığı, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün yenilgiyi kabul ettiği sözleri ile sürdürdü. 

Anitta Otel’de düzenlenen kahvaltılı proje ve aday tanıtım toplantısında konuşan Kenan Nuhut, pankart astıkları bina sahiplerine baskı yapıldığını, belediye ekiplerinin gençler tarafından asılan afişlerin toplandığını söyledi. Nuhut, “Belli ki Muzaffer Külcü yenilgiyi kabul etmiş ve bizim iki posterimizden bile korkar olmuş.” dedi.

Nuhut daha sonra, Dünya Kenti Çorum sloganıyla hazırlanan projeleri, sinevizyon aracılığı ile tanıttı.




Son Güncelleme: 12.03.2014 19:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adınız Soyadınız 2014-03-12 19:24:34

bu kadar öz güven patlamasına gerek yok.

banner165