MHP dua ve destek istedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorum Milletvekili adayları...

07 Ekim 2015 Çarşamba 12:38
 MHP dua ve destek istedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorum Milletvekili adayları, seçim çalışmaları kapsamında Osmancık Caddesi’nde bulunan esnafları ziyaret ederek, oylarını istedi.

Partiden yapılan açıklamaya göre, MHP Milletvekili adayları Vahit Doğan, Fatih Özcan ve Muhsin Kocasaraç, Osmancık Caddesi’nde esnafla buluştu. Partili yöneticilerinin de eşlik ettiği işyerleri ziyaretinde MHP’li adaylar 1 Kasım seçimlerinde destek istedi.

Ziyaretlerde 1 Kasım’ın önemine değinen MHP adayı Vahit Doğan, ülkenin geleceğinin MHP olduğunu vurguladı. Çorum’un sorunlarını ve ne tür yatırımlara ihtiyacı olduğunu bildiklerini anlatan Doğan, “Öncelikli sorunumuz terör belasıdır. Kökünün nasıl kazınacağını da gayet iyi biliyoruz. Bugün analar ağlamayacak diyenleri de bizlerde sizlerde çok iyi biliyorsunuz” dedi.

1 Kasım’ın ülkenin huzura kavuştuğu, gücüne güç katacağı terörün kökünün kazanacağı günün başlangıcı olacağını kaydeden Doğan, “Türkiye’nin şahlanışı olacaktır. Çorum’un şahlanışı olacaktır. Önemli olan hayır dualarınız, önemli olan vereceğiniz destektir.” diye konuştu.

Adaylar esnaflarla uzun süre sohbet ederek, destek sözü aldı.

Son Güncelleme: 07.10.2015 12:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.