MHP İskilip'te Çalıştı

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Adayları İskilip ilçesine çıkarma yaptı.

08 Ekim 2015 Perşembe 08:57
 MHP İskilip'te Çalıştı


Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Adayları İskilip ilçesine çıkarma yaptı. MHP adayları Prof. Dr. Vahit Doğan, Aybüke Topçubaşı, Fatih Özcan, aynı zamanda İskilipli olan Avukat Muhsin Kocasaraç ve çok sayıda partiliyle birlikte İskilip ilçesine geldi. Sabah saatlerinde Adaylar esnaf gezisi yaptı. Muhsin Kocasaraç'a özel ilgi gösteren İskilipliler, hemşehrilerinin milletvekili adayı olmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Akşam saatlerine kadar esnaf gezisi yapan ve halkla bir araya gelen MHP'li milletvekili adaylarına ilçesinin sorunlarını aktaran vatandaşlar, bu seçimde MHP listelerinde bir İskilipli’nin olmasını sevinçle karşıladıklarını belirttiler.

MHP'liler İskilip Kaymakam'ı Şuayib Gürsoy'u da makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Öğlen namazını İskilip Ulu Camide kılan MHP'liler, vefat eden Mustafa Bekmezci'nin cenaze namazına katılarak yakınlarına başsağlığı dilediler.

MUHSİN KOCASARAÇ'A ÖZEL İLGİ

MHP'li milletvekili adaylarının İskilip programı kapsamında gerçekleştirilen esnaf gezisinde esnafın hemşehrileri MHP 4. Sıra Milletvekili Adayı Avukat Muhsin Kocasaraç'a ilgisi büyük oldu. Kocasaraç'ı kucaklayarak karşılayan esnaflar, kendi hemşehrilerinin milletvekili adayı olmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler. "Doğma büyüme İskilipliyim. Çocukluğum Yenicami'de, Ulaştepe'de geçti" diyen Kocasaraç, hemşehrilerinden destek istedi.

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 08.10.2015 09:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.