MHP’ye teşekkür ziyareti

Eğitime Özgürlük Platformu yöneticileri MHP İl Başkanı İsmail Lek ve Belediye Başkan Adayı Ercan Daşdan’ı ziyaret ederek...

18 Kasım 2013 Pazartesi 15:32
 MHP’ye teşekkür ziyareti


Eğitime Özgürlük Platformu yöneticileri MHP İl Başkanı İsmail Lek ve Belediye Başkan Adayı Ercan Daşdan’ı ziyaret ederek, dersanelerin kapatılmaması yönündeki desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Ziyarette Platform adına konuşan Hititsiad Başkanı Ahmet Benli, MHP’nin gerek genel merkez, gerekse Çorum bazındaki desteğinden dolayı teşekkür ettiklerini belirterek, “Biz bu kapatma anlaşıyına anrlam veremedik. MHP ve CHP de buna bir anlam veremedi”  dedi.

Fakir kesimlerin çocuklarının, özellikle doğu ve güney doğuda okuma salonuna gidemediği vakit, dağa gitme riskiyle karşı karşıya kaldığını ifade eden Benli, dersanelerin bir talep meselesi ile karşı karşıya kaldığı için kurulduğunu, eğitimin seviyesinin yükseltilmeden, dersanelerin kapatılmasının nasıl olacağını anlayamadıklarını belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP İl Başkanı İsmail Lek, MHP olarak dersanelerin kapatılmasına karşı olduklarını, eğitimin üst seviyeye çekilmesinden sonra bu konuların konuşulmasına sıra gelebileceğini söyledi.

Ziyarette hazır bulunan MHP Belediye Başkan Adayı Ercan Daşdan da, dersanelerin eğitimin bir parçası haline geldiğini, eğitimin haricinde de toplumun geleceği olan gençlere pek çok katkı sağladığını aktardı.

Daşdan, kapatma gerekçesinin ne olduğu yönündeki soruların cevap bulmadığını hatırlattığı konuşmasında, MHP olarak eğitim yuvalarına sahip çıkacaklarını söyledi.




Son Güncelleme: 18.11.2013 15:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.