PET/CT cihazı geldi

Kanserin teşhisinde kullanılan PET/CT cihazı hastaneye geldi

06 Ocak 2018 Cumartesi 15:52
PET/CT cihazı geldi

AK Parti Çorum Milletvekili Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu ve Parlementolararası Birlik Türk Grubu Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne Başhekim olarak atanan Doç. Dr. Çağatay Evrim Afşarlar’ı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, başarılar diledi.

Yapılan açıklamaya göre, Başhekim Afşarlar, Onkoloji hastaları için çok önemli olan PET/CT cihazının hastaneye kazandırıldığını söyledi.

Çok pahalı bir yatırım olan PET/CT Çekim Ünitesinin Çorum’a kazandırıldığını kaydeden Ceritoğlu, “Çok pahalı bir yatırımı şehrimize kazandırdığımız için mutluyuz. Bunun için civar illerden de gelen hastalar olacaktır. Hastaları ve refakatçileri hastanede PET/CT çekiminden sonra da isterlerse tek kişilik odalarda misafir edeceğiz” dedi.

Daha sonra hastanede incelemelerde bulunan Ceritoğlu, Başhekim Afşarlar’la birlikte hastane içerisinde yer alan servisleri dolaşarak tedavi gören hastalarla ve hasta yakınları ile bir süre sohbet edip, tüm hastalara acil şifalar ve hastane çalışanlarına da işlerinde kolaylıklar diledi.

Ziyaret ettiği her hasta ile sohbet eden ve sağlık durumları hakkında bilgi alan Milletvekili Ceritoğlu, “Hastalarımızdan sevgi ve şefkatimizi hiçbir zaman esirgememeliyiz. Özellikle yaşlı hastalarımız, hastalıklarından dolayı yatağa bağlı kalınca sevdiği insanları yanında görmek adına kendilerini ziyaret etmelerini beklerler. Bizde onları yalnız bırakmamak ve yalnız olmadıklarını hissettirmek için ziyaret ederek, moral vermek istedik. Bütün hastalarımıza Allah’tan acil şifalar ve yakınlarına sabırlar diliyorum” dedi.

Son Güncelleme: 06.01.2018 17:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.