SP yıkıma destek verdi

SP Osmancık Köprüsü'nün yıkılmasına destek verdi

27 Eylül 2017 Çarşamba 23:21
SP yıkıma destek verdi

Saadet Partisi Çorum Merkez İlçe yöneticileri Saadet Partisi yöneticileri Osman Gökgöz, Mehmet Yıldız, Eyyüp Ergün, Murat Tunç, Mustafa Kılıçlı ve Fikret Merdoğlu, Ulukavak Mahallesi Muhtarı Hanefi Özdemir'i ziyaret etti.

SP yöneticileri, Ulukavak Mahallesi Muhtarı Hanefi Özdemir'in Osmancık Köprüsü’nün yıkılması için geçtiğimiz hafta başlattığı imza kampanyasına destek verdiler.

Heyet adına konuşan Saadet Partisi Merkez İlçe Sosyal İşler Başkanı Murat Tunç, “Değerli muhtarımız Hanefi Özdemir, şehrimizin, mahallemizin en büyük sorunlarından birisi olan Osmancık Köprüsü’ne dikkat çekti. Herkesin malumu üzerine bu köprü trafik sorunudur. Orada gün geçmiyor ki kaza yaşanmasın, Pazartesi Pazarı kurulduğunda trafik perişan hale geliyor, kış ayları  ayrı bir sıkıntı. Muhtarımızın köprünün yıkılıp yerine  mahallemize yakışır bir şekilde hem alt hem de üst geçit yapılması konusunda başlatmış olduğu imza kampanyasına teşkilatımız adına destek vermek için  ziyaret  ettik. Kendilerine teşekkür ediyoruz.” dedi.







 

Son Güncelleme: 27.09.2017 23:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.